Τραμπ-Πούτιν: Η δεύτερη, μυστική συνάντηση των δυο ηγετών στα πλαίσια της Συνόδου της G20

Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου που προκάλεσε αντιδράσεις και το ξέσπασμα του Προέδρου των ΗΠΑ μέσω Τwitter

Τραμπ-Πούτιν: Η δεύτερη, μυστική συνάντηση στη G20

Mετά την θερμή (επίσημη) συνάντηση και την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων που είχαν κατά την συνάντηση τους στο Αμβούργο στο περιθώριο της Συνόδου της G20, Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν φέρονται να είχαν και μια δεύτερη, «ανεπίσημη» συνάντηση η οποία δεν δημοσιοποιήθηκε.

Τάδε έφη ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, προσθέτοντας πως στην πρώτη τους συνάντηση στις 7 Ιουλίου, οι δύο ηγέτες συνομίλησαν για δύο ώρες.Ωστόσο ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αν και αποκάλυψε ότι έγινε πρώτη συνάντηση δεν ανακοίνωσε πόσο διάρκεσε η δεύτερη συνάντηση, ή ποιό ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης.

Να σημειώσουμε, ότι στην πρώτη συνάντηση, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Πούτιν αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι κατεύθυνε τις προσπάθειες άσκησης επιρροής στις αμερικανικές εκλογές πέρυσι.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ: «ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» 

Λίγο αργότερα, ήρθε η διάψευση από αξιωματούχου του Λευκού Οίκου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως:

«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχαν απλώς μια σύντομη συνομιλία, και όχι δεύτερη συνάντηση, στο τέλος ενός δείπνου με ηγέτες χωρών μελών της G20 στη Γερμανία».

Και πρόσθεσε:

«Οι δύο ηγέτες χρησιμοποίησαν τον Ρώσο διερμηνέα του Πούτιν για τη συνομιλία τους γιατί ο αμερικανός διερμηνέας δεν μιλά ρωσικά».

ΜΕ ΤΑ «FAKE NEWS» ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΞΑΝΑ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Μετά τα παραπάνω και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την δεύτερη, κατ΄ιδίαν συνάντηση Τραμπ και Πούτιν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω του Twitter του, ξέσπασε κατά των «fake news», λέγοντας:

«Τα Ψεύτικα Νέα για μυστικό δείπνο με τον Πούτιν είναι άρρωστα. Όλοι οι ηγέτες της G20, και οι σύζυγοι, προσκλήθηκαν από τον Καγκελάριο της Γερμανίας. Τα Ψεύτικα Νέα γίνονται όλα και πιο ανέντιμα! Ακόμη και ένα δείπνο που διοργανώνεται για τους 20 κορυφαίους ηγέτες στη Γερμανία, παρουσιάζεται ως σατανικό!»

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top