Καυγάδισαν, έστειλε τον σύζυγο της να κοιμηθεί στον καναπέ και τον βρήκε την άλλη μέρα νεκρό!

Μέσα από την εφιαλτική ιστορία της, μια 33χρονη θέλει να στείλει μήνυμα αγάπης στον κόσμο

Καυγάδισαν τον έστειλε στον καναπέ και τον βρήκε νεκρό

Μια μητέρα τριών παιδιών συμβουλεύει τα ζευγάρια να μην πηγαίνουν τσακωμένα στο κρεβάτι μετά από τη φρίκη που έζησε η ίδια, όταν έστειλε τον σύζυγο της αν κοιμηθεί στον καναπέ μετά από καυγά και την επόμενη μέρα τον βρήκε... νεκρό! 

H Ashley και ο Mikey 

Όλα ξεκίνησαν όταν η 33χρονη Ashley Murrell μάλωσε με τον αγαπημένο της, γιατί ο τελευταίος αργούσε να επιστρέψει σπίτι. Ο 36χρονος Mikey εργαζόταν ως καθαριστής χαλιών και το τελευταίο διάστημα έκανε πολλές υπερωρίες, ώστε να μπορέσει να προσφέρει ανέσεις στην οικογένεια του. Η Ashley είχε αμφιβολίες για τον καλό της και ένα βράδυ καυγάδισε έντονα μαζί του και τον έστειλε να κοιμηθεί στον καναπέ. Ο Mikey όμως έπαθε ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του και πέθανε, γεγονός που σόκαρε την Ashley, η οποία μάλιστα εκ των υστέρων έμαθε ότι ο σύζυγος της δούλευε περισσότερο γιατί ήθελε να της κάνει δώρo-έκπληξη ένα ταξίδι στην Πράγα, με αφορμή την επέτειο του γάμου της στις 3 Ιουλίου.

«Εκείνη τη νύχτα, όταν ήρθε σπίτι από την δουλειά ήταν χάλια, ποτέ δεν τον είχα δει τόσο κουρασμένο. Ήταν τόσο εξαντλημένος που θύμωσα με την όλη κατάσταση και τον έστειλα να κοιμηθεί στον καναπέ. Αυτό που έκανα ήταν ανόητο, γιατί στην πραγματικότητα τον ήθελα δίπλα μου»,είπε η 33χρονη.

«Το επόμενο πρωί τον βρήκα νεκρό, κατέρρευσα, αρρώστησα. Ένιωθα ενοχές που τον έστειλα να κοιμηθεί στον καναπέ, αλλά και για τα τελευταία άσχημα λόγια που είπα», πρόσθεσε η ίδια, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον κόσμο.

«Η απώλεια του Mikey με έκανε να δω τελείως διαφορετικά τον κόσμο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να πηγαίνουμε στο κρεβάτι θυμωμένοι», συμβουλεύει η Ashley, καλώντας τον κόσμο να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένεια του.

Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά. Ένα κορίτσι από τον πρώτο γάμο του Mikey και δύο δίδυμα από τον δικό τους γάμο.

O Mikey με τα δίδυμα παιδιά του

O Mikey 

 

O Mikey με ένα από τα μωράκια τους 

H Ashley και ο Mikey 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top