Σήκωσε το γάντι η Τσέλσι Κλίντον και απάντησε στον Τραμπ για την Ιβάνκα που ανέλαβε ρόλο Πλανητάρχη στη G20

Πέρασε στην αντεπίθεση και του είπε: «Οι γονείς μου δεν μου ζήτησαν ποτέ να πάρω την θέση τους»

Η Τσέλσι Κλίντον απάντησε στον Τραμπ για την G20

Δεν χαρίστηκε στον Ντόναλντ Τραμπ η Τσέλσι Κλίντον μετά τα καυστικά σχόλια που έκανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω Twitter, θέλοντας να υποβαθμίσει το γεγονός ότι η κόρη του, Ιβάνκα, ανέλαβε ρόλο… Πλανητάρχη στις εργασίες της G20.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Τραμπ απαντώντας στις σφοδρές κριτικές που δέχτηκε η Πρώτη Κόρη επειδή φωτογραφήθηκε μαζί με τους ηγέτες και κάθισε, χωρίς να μιλήσει, στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συνάντησης στρογγυλής τραπέζης, είχε γράψει ένα tweet, στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά:

«Αν είχε ζητηθεί από την Τσέλσι Κλίντον να πάρει τη θέση της μητέρας της, καθώς η Χίλαρι θα παρέδιδε τη χώρα μας, οι Fake News (ψευδείς ειδήσεις) θα έλεγαν ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ».

Παράλληλα, υποστήριξε πως μια τέτοια ρύθμιση είναι κάτι το «πολύ σύνηθες», σημειώνοντας επίσης ότι η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, η οικοδέσποινα της Συνόδου, συμφώνησε με αυτό.

Στην πρόκληση απάντησε αμέσως μέσω Twitter η Τσέλσι Κλίντον, η οποία σήκωσε το γάντι και του έγραψε:

«Καλημέρα κύριε Πρόεδρε. Δεν θα είχε συμβεί ποτέ στη μητέρα μου ή τον πατέρα μου να μου το ζητήσουν. Εσείς παραδίδατε τη χώρα μας; Ελπίζω πως όχι».

Να σημειώσουμε, πως η Τσέλσι που είναι μάνα δυο παιδιών και κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, έχει ενεργή παρουσία στο Twitter, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις και με την Ιβάνκα Τραμπ παρά τις «διαφορές» των γονιών τους σε πολιτικό επίπεδο.

Παράλληλα, έχουν εκφράσει πολλές φορές θαυμασμό η μια για την άλλη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top