Η όμορφη Καναδή είναι το ΠΡΩΤΟ θύμα της επίθεσης στο Λονδίνο-«Πέθανε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της»

Συγκλονίζει η ιστορία της

Η όμορφη Καναδή είναι το ΠΡΩΤΟ θύμα της επίθεσης στο Λονδίνο-«Πέθανε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της»

Η Κρίσι Άρτσιμπαλντ είναι το πρώτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο, το όνομα της οποίας έδωσαν στη δημοσιότητα οι βρετανικές αρχές.

Πρόκειται για μία 30χρονη Καναδή, με καταγωγή από τα Κάσλγκαρ της Βρετανικής Κολομβίας, η οποία εργαζόταν σε ξενώνα αστέγων έως ότου μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι δίπλα στον αρραβωνιαστικό της.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν μερικούς μήνες και είχαν μετακομίσει στη Χάγη όπου εργαζόταν ο σύντροφος της Κρίσι, Τάιλερ Φέργκιουσον. Στο Λονδίνο βρέθηκαν λόγω της δουλειάς του Τάιλερ ο οποίος μετά το θάνατο της αγαπημένης του είναι σε κατάσταση σοκ. H Κρίσι πέθανε στα χέρια του.

Ο Τάιλερ προχωρούσε μπροστά της και όταν άκουσε τον θόρυβο του φρεναρίσματος γύρισε και αντίκρισε την αγαπημένη του χτυπημένη. Προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή, ενώ παρακολουθούσε με αγωνία και τις προσπάθειες των διασωστών.

Η αδελφή του αρραβωνιαστικού της Καναδέζας μιλώντας στο CBC είπε ότι το ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί και ότι ο αδελφός της έχει σπάσει σε εκατομμύρια κομμάτια. «Την κρατούσε στα χέρια του και την έβλεπε να πεθαίνει», πρόσθεσε.

Η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η Κρίσι «πίστευε έντονα ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού».

«Θρηνούμε για τον χαμό της όμορφης, αγαπημένης κόρης και αδερφής. Είχε χώρο στην καρδιά της για όλους και πίστευε ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού. Έζησε με αυτή την πεποίθηση, εργαζόμενη σε ξενώνα αστέγων έως ότου μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι με τον αρραβωνιαστικό της. Δεν αντιλαμβανόταν την πωρωμένη σκληρότητα που προκάλεσε το θάνατό της. Παρακαλούμε τιμήστε την κάνοντας την κοινότητά σας ένα καλύτερο μέρος. Προσφέρετε εθελοντικά τον χρόνο σας και εργαστείτε ή κάνετε δωρεά σε ένα ξενώνα αστέγων. Πείτε ότι σας έστειλε η Κρίσι», αναφέρει η οικογένεια του θύματος στην ανακοίνωσή της.

Από την τρομοκρατική επίθεση έχασαν τη ζωή τους ακόμα 6 άνθρωποι, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ωστόσο ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ λε Ντριάν επιβεβαίωσε ότι και ένας γάλλος πολίτης είναι ανάμεσα στους νεκρούς, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν 48 άτομα, από τα οποία τα 36 παραμένουν στο νοσοκομείο με τα 21 από αυτά να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top