Τζορτζίνα Κάλλαντερ, 16 ετών! Το πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα του μακελειού στο Μάντσεστερ

Αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς της

Το πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα του μακελειού στο Μάντσεστερ

Η 16χρονη Τζορτζίνα Κάλλαντερ ήταν ανάμεσα στους 22 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία στο Μάντσεστερ. 

Φίλοι της μαθήτριας δήλωσαν ότι ήταν από τα πρώτα θύματα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όμως τελικά δεν κατάφερε και ξεψύχησε, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Η Τζορτζίνα ήταν φανατική θαυμάστρια της Αριάνα Γκράντε και περίμενε πως και πώς να έρθει η μέρα της συναυλίας. Μάλιστα της είχε κάνει και tweet γράφοντάς της:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σε δω αύριο».

Όμως η χαρά και ο ενθουσιασμός έγιναν θρήνος και πόνος. Οι φίλοι της λένε ότι ήταν ένα όμορφο κορίτσι με την πιο ευγενική καρδιά και ψυχή. Μάλιστα έχουν κατακλύσει τα social media με σπαρακτικά μηνύματα για τον άδικο χαμό της φίλης τους.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Τζίνα. Σε αγαπώ τόσο πολύ, σου άξιζε ολόκληρος ο κόσμος και ακόμα περισσότερα. Είμαι τυχερή που σε συνάντησα και ήσουν φίλη  μου», έγραψε.

Η 16χρονη ήταν λάτρης και της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Once Upon a Time» και πριν ένα μήνα είχε συναντήσει τους πρωταγωνιστές. Μάλιστα μόλις έγινε γνωστό ότι είναι νεκρή, ο Σον Μαγκουάιρ που παίζει τον Ρομπέν των Δασών στη σειρά έγραψε στο Twitter:

«Είχα γνωρίσει το κορίτσι αυτό τον Απρίλιο. Ήταν τόσο νέα και γλυκιά. Σκοτώθηκε στο Μάντσεστερ. Όλη μου η αγάπη στις οικογένειες των θυμάτων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top