Η γυναίκα που γίνεται «κροκόδειλος»-Υποφέρει απο μια σπάνια γενετική πάθηση και ζει ένα μαρτύριο

Βιώνει καθημερινά έναν εφιάλτη-Κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι της την κοροϊδεύουν

Η γυναίκα που γίνεται «κροκόδειλος»

Το απόλυτο μαρτύριο ζει μια μάνα τεσσάρων παιδιών από το Huddersfield, η οποία κληρονόμησε μια σπάνια γενετική πάθηση από τον πατέρα της, με αποτέλεσμα το δέρμα της να θυμίζει «κροκόδειλο».

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», η 41χρονη Rachael Reynolds λόγω της κατάστασης της βγάζει μικρές φουσκάλες στο κορμί της, και κυρίως στη πλάτη, στο στομάχι, στα μπράτσα, στα πόδια αλλά και στο πρόσωπο της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να «φοβάται» να κυκλοφορήσει έξω, καθώς κάποιοι έχουν το θράσος να την κοροϊδεύουν και να της λένε πως δείχνει σαν να την δάγκωσε… κροκόδειλος.

Η ίδια όπως εξομολογείται, φοβάται να μιλήσει σε άνθρωπο, καθώς θεωρεί πως θα αηδιάσουν από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πρόσωπο και το δέρμα της.

Αν και τα τέσσερα παιδιά της δεν έχουν κληρονομήσει αυτή την γενετική διαταραχή, εκνευρίζονται πολύ όταν κάποιοι «εξυπνάκηδες» κακοποιούν λεκτικά την μητέρα τους.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη γυναίκα υποφέρει από νευροινωμάτωση τύπου 1 (NF1), με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του κορμιού της να είναι καλυμμένο από μικρά ογκίδια.

Η ίδια θυμάται πως το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται αμέσως μετά την εφηβεία της:

«Ο πατέρας μου ήταν ένας κλειστός άνθρωπος. Ποτέ δεν μιλούσε για την νευροινωμάτωση από την οποία υπέφερε κι εκείνος. Νομίζω όμως πως ένιωθε ένοχος επειδή μου το πέρασε. Πιστεύω ότι το να με βλέπει έτσι τον πλήγωνε».

Αν και η 41χρονη φοβόταν πως λόγω της σπάνιας γενετικής της πάθησης δεν θα κατάφερνε ποτέ να βρει σύντροφο,  τελικά υπήρξε ένας άνδρας ο οποίος κατάφερε να την αποδεχτεί όπως είναι και να δει πίσω από την εμφάνιση της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον 46χρονο σύζυγό της Mike, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2013.

Όπως η ίδια εξομολογείται, η παθηση της δεν έχει θεραπεία. Το μόνο που μπορεί να κάνει για να την απαλύνει, είναι συνεχείς θεραπείες με laser.

Ωστόσο, οι 4 εγκυμοσύνες που είχε, έκαναν χειρότερη την κατάσταση της:

«Νιώθω πως κάθε μια εγκυμοσύνη μου, το έβγαλε ακόμα πιο έξω. Οι ορμόνες έκαναν χειρότερα τα πράγματα, και όταν κοιτάω φώτο πριν από δέκα χρόνια, αντιλαμβάνομαι ότι είμαι πολύ χειρότερα απ΄ότι ήμουν τότε. Το laser με βοήθησε πολύ αλλά θα πρέπει να κάνω και πολλές άλλες συνεδρίες. Μπορώ να κρύψω τα άλλα σημεία του σώματός μου αλλά όχι και το πρόσωπο, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top