Μαρίν Λεπέν: «“Προχώρα ή ψόφα” η φιλοσοφία του Μακρόν»

Τι μεταδίδει η ανταποκρίτρια του STAR στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά

Μαρίν Λεπέν: «“Προχώρα ή ψόφα” η φιλοσοφία του Μακρόν»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η δριμεία επίθεση της ακροδεξιάς πολιτικού Μαρίν Λεπέν, κατά του αντιπάλου της Εμμανουέλ Μακρόν, με τον οποία θα αναμετρηθεί σε έξι μέρες από σήμερα, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.

Κατά την διάρκεια προεκλογικής της ομιλίας στην Villepinte, υποβαθμισμένο  προάστιο του Παρισιού, η Μαρίν Λεπέν χαρακτήρισε τον Μακρόν «άνθρωπο του χρηματοπιστωτικού συστήματος», τον αποκάλεσε γλεντζέ, ενώ είπε πως η φιλοσοφία του προγράμματος του είναι «προχώρα ή ψόφα».

«Δεν μπορεί να υπάρχει ισότητα για τους Γάλλους μέσα στο πρόγραμμα του Μακρόν, γιατί η φιλοσοφία του είναι “Προχώρα ή ψόφα”. Τραπεζίτης επιχειρήσεων, άνθρωπος των δικτύων, δεν παρουσιάστηκε ποτέ σε εκλογές, δεν εκλέχθηκε ποτέ, δεν γνωρίζει τίποτα απ’ αυτά που απαιτεί μια εκλογή.  Ο κύριος Μακρόν είναι ο υποψήφιος μιας θανατηφόρας συνέχειας. Είναι ο άνδρας μιας φιλοδοξίας που δεν στοχεύει να υπηρετήσει τα συμφέροντα του λαού και των Γάλλων, αλλά του χρήματος. Αυτοκηρύχθηκε νικήτής, ο γλεντζές της Ροτόντας… άρχισε να χάνει την λάμψη του

Ας στείλουμε τον Φρανσουά Ολαντ και τον Εμμανουέλ Μακρόν στις αίθουσες των χρηματιστηρίων».

 

 

Παρίσι, Μαρία Δεναξά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top