ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ την Ιβάνκα Τράμπ στο Βερολίνο-"ΠΑΓΩΣΑΝ" Μέρκελ και Λαγκάρντ που ήταν μπροστά!

Την στρίμωξαν στη Σύνοδο των «Women 20»-Πρώτη ανάρτηση: 25-04-2017 18:11

Καθόλου καλό δεν ήταν το κλίμα για την Ιβάνκα Τραμπ στη Σύνοδο των «Women 20», των πιο διακεκριμένων γυναικών από τις 20 πιο ανεπτυγμένες και γοργά αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου με άλλες 100 συνέδρους.

Η «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ, υπερασπίστηκε τη στάση του πατέρα της απέναντι στις γυναίκες όμως ακόμα και σε αυτό το προστατευμένο περιβάλλον, υπήρξαν αντιδράσεις από το κοινό όταν σε μια ομαδική συζήτηση που είχε με γυναίκες επιχειρηματίες, την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ ανέφερε ότι ο πατέρας της, Ντόναλτ Τραμπ «είναι μεγάλος υποστηρικτής οικογενειών και βοηθά πολλούς ανθρώπους να ευημερήσουν».

Οι αποδοκιμασίες μέσω έντονων συζητήσεων από τους συνέδρους συνεχίστηκαν όταν η Ιβάνκα πρόσθεσε: «Έχω ακούσει την συνεχιζόμενη κριτική που γίνεται από τα ΜΜΕ (εννοεί για τη στάση του πατέρα της απέναντι στις γυναίκες). Ως κόρη του μπορώ να μιλήσω μόνο σε προσωπικό επίπεδο. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που δεν υπήρχαν όρια σε όσα μπορούσα να επιτύχω. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό και αυτό μας παρείχε (ο πατέρας μου)».

Είπε ακόμα ότι ο πατέρας της συμπεριφερόταν σε εκείνη όπως και στα δυο αδέλφια της που τώρα διοικούν τις επιχειρήσεις τους. Τέλος, απέδωσε τα εύσημα στον πατέρα της που έχει προσλάβει γυναίκες σε σημαντικές θέσεις. Λαγκάρντ και Μέρκελ έμειναν κάγκελο από τις αποδοκιμασίες.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέρκελ κάλεσε την Ιβάνκα στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της πρώτης στην Ουάσινγκτον.

Την ίδια ώρα παραμένει ασαφές, όπως αναφέρει το BBC, το ποιος είναι ο ρόλος της Ινβάνκα Τραμπ στο Λευκό Οίκο. Τον Μάρτιο ανακοινώθηκε ότι η Ιβάνκα θα είναι απλήρωτη βοηθός του Αμερικανού Προέδρου, όμως η ίδια και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, θεωρούνται ότι ασκούν ολοένα και περισσότερη επιρροή στον Ντόναλτ Τραμπ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top