Στο Βερολίνο η Ιβάνκα, καλεσμένη της Μέρκελ-Κάνει το ντεμπούτο της στην Ευρώπη η «Πρώτη Κόρη»

Δείτε πώς έφτασε στο αεροδρόμιο και τι φόρεσε εν συνεχεία στη Σύνοδο

Στο Βερολίνο η Ιβάνκα, καλεσμένη της Μέρκελ-Κάνει το ντεμπούτο της στην Ευρώπη η «Πρώτη Κόρη»

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την ημέρα που το γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φωτογραφίες της «μαγεμένης» από την Ιβάνκα, Μέρκελ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Ουάσινγκτον.

ΦΩΤΟ AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Λίγες εβδομάδες μετά, η «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ και για πολλούς η ισχυρότερη γυναίκα της Αμερικής και «δεξί χέρι» του Ντόναλντ Τραμπ, πατά το πόδι της στο Βερολίνο αποδεχόμενη την πρόσκληση που της έκανε η Γερμανίδα καγκελάριος, να δώσει «το παρών» στη συνάντηση κορυφής «Women 20».

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν σήμερα τα γερμανικά ΜΜΕ, η Ιβάνκα έφτασε στο αεροδρόμιο, φορώντας μαύρα γυαλιά, μεταλιζέ πλισέ φούστα και μαύρη αμάνικη μπλούζα.

Η «Πρώτη Κόρη», συναντά αυτή την ώρα την  Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και στο «αφεντικό» του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, όπως επίσης και της βασίλισσας της Ολλανδίας Μαξίμα, καθώς συμμετέχει στη συνάντηση των 20 ισχυρότερων γυναικών του πλανήτη.

Πρωταγωνίστριες της μάζωξης αυτής, είναι γυναίκες επιχειρηματίες, ενώ να σημειώσουμε πως έρχεται μόλις λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο της Ιβάνκα με τίτλο:

«Eργαζόμενες γυναίκες: Ξαναγράφοντας τους κανόνες της επιτυχίας».

ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΙΒΑΝΚΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

«Ανυπομονώ να προωθήσω τον ρόλο της γυναίκας στην οικονομία και το μέλλον του εργατικού μας δυναμικού σε παγκόσμιο επίπεδο», έγραψε η Ιβάνκα στον λογαριασμό της στο Twitter, ενώ το ντύσιμο της κατά την άφιξη της δεν έμεινε ασχολίαστο από τα γερμανικά ΜΜΕ, με την «Bild» να αναρωτιέται:

«Μπορεί να ταξιδέψει με αυτά τα ρούχα;».

Παράλληλα, η «Bild» σημειώνει πως το ίδιο outfit φορούσε η Ιβάνκα και πριν ταξιδέψει, κατά τις συναντήσεις της στις ΗΠΑ.

Να αναφέρουμε τέλος, πως η κόρη του Τραμπ ταξίδεψε στο Βερολίνο με την πτήση UA962 των United Airlines. Στο αεροδρόμιο την περίμενε μία μαύρη λιμουζίνα και άνδρες ασφαλείας. Η «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Άντλον» το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία των Παρισίων, στο νοτιοδυτικό άκρο της ιστορικής λεωφόρου Ούντερ ντερ Λίντεν, απέναντι από την Πύλη του Βραδεμβούργου. 

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

 

 

 

ΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ

Λίγο μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδος) η Ιβάνκα αποχώρησε από το ξενοδοχείο «Adlon», για να μεταβεί στην αμερικανική πρεσβεία. Για μία απόσταση 70 μέτρων από το ξενοδοχείο της, χρησιμοποίησε αυτοκίνητο, καθώς άρχισε να βρέχει.

 

 

H IBANΚΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO)

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top