ΝΤΡΟΠΗ! Διευθυντής δημοτικού σχολείου ΓΔΥΝΟΤΑΝ και ΟΥΡΟΥΣΕ μπροστά σε μαθητές

Οι γονείς τον κατήγγειλαν στο Υπουργείο Παιδείας

ΝΤΡΟΠΗ! Διευθυντής δημοτικού σχολείου ΓΔΥΝΟΤΑΝ και ΟΥΡΟΥΣ

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου της Κύπρου, που θα έπρεπε να αποτελεί υπόδειγμα συμπεριφοράς και ήθους για τους μαθητές του, κατηγορείται ότι ούρησε μπροστά τους, ενώ προηγουμένως τους είχε βάλει να μαζέψουν αγρέλια (άγρια σπαράγγια), για προσωπική του χρήση!

Ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας, καταγγέλλοντας τον διευθυντή και ζητώντας την απομάκρυνσή του, όχι μόνο από το σχολείο αλλά και εν γένει από την εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», στις 13 Μαρτίου 2017, ο εν λόγω διευθυντής επισκέφθηκε μια εκκλησία με 7 μαθητές της Στ’ Τάξης, αρκετά μακριά από το σχολείο, με πρόφαση την καθαριότητα του χώρου. «Ο συγκεκριμένος χώρος παρουσίαζε πολλούς κινδύνους, αφού εκεί υπάρχουν απότομοι βράχοι και αγριόχορτα» γράφουν οι γονείς στην επιστολή τους. Επιλέον, εκεί ο διευθυντής ζήτησε από τους μαθητές να του μαζέψουν αγρέλια, σύμφωνα με την επιστολή των γονέων.

Στη συνέχεια, τα πράγματα εκτροχιάστηκαν πλήρως! Η επιστολή αναφέρει ότι ο διευθυντής, με ευκολία «κατέβασε εντελώς το παντελόνι, ώστε να ουρήσει στο χωράφι χωρίς οποιαδήποτε κάλυψη. Οι μαθητές έκπληκτοι αντίκρισαν τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανα του διευθυντή τους. Μάλιστα μετά από αυτό ένας μαθητής έφυγε από τον χώρο εκείνο ασυνόδευτος και επέστρεψε στο σχολείο μόνος του».

Μετά την καταγγελία, ο εκπαιδευτικός προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, προσπαθώντας να πείσει τους μαθητές ότι «δεν έκανε κάτι επιλήψιμο, ασκώντας έτσι ψυχολογική βία σε αυτούς. Το ίδιο μεσημέρι επισκέφτηκε χωρίς προειδοποίηση τον χώρο εργασίας της προέδρου του Συνδέσμου Γονέων και το σπίτι της ταμία προκειμένου να δικαιολογηθεί, παρουσιάζοντας, μάλιστα, αλλιώς τα γεγονότα».

Στις 16 Μαρτίου πια, όμως, «στην παρουσία της προέδρου του συνδέσμου και της γραμματέως παραδέχτηκε τα ψέματά του και ομολόγησε πως όντως πήρε εκεί τους μαθητές και ούρησε μπροστά τους. Ως δικαιολογία ανέφερε προβλήματα υγείας και πως δεν μπορεί να το ελέγξει». Σύμφωνα με τους γονείς «στη συνέχεια ομολόγησε πως ουρεί σε δημόσιους χώρους, ακόμη και όταν συνοδεύει τον σκύλο του».

Σε άλλο σημείο της επιστολής αναγράφεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο διευθυντής στέλνει μαθητές να μαζέψουν αγρέλια για εκείνον κι ότι στέλνει ασυνόδευτα παιδιά να του φέρουν πράγματα που ξέχασε ή ότι αφήνει μικρά παιδάκια μόνα τους σε εκδρομές.

Τέλος, οι γονείς καταγγέλλουν επίσης ότι «σχεδόν καθημερινά υπάρχουν θέματα υγιεινής. Εμφανίζεται με βρεγμένα παντελόνια και άσχημη μυρωδιά».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top