Ο Τραμπ αποθεώνει την χώρα μας: «Αγαπώ τους Έλληνες!»-Μπουζούκια και χοροί στον Λευκό Οίκο

Ο Αμερικανός Πρόεδρος γιόρτασε την 25η Μαρτίου-Πρώτη Ανάρτηση: 25-03-2017 09:31

Mπουζούκια, παραδοσιακούς χορούς, εγκωμιαστικά σχόλια για την Ελλάδα…ΟΛΑ τα είχε η εκδήλωση που φιλοξένησε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο για να τιμήσει την ελληνική εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλά και την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα.

(Στο 03:30 λέει ότι αγαπαέι τους Έλληνες)

Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στις φωτογραφίες, ο Αμερικανός Πρόεδρος το… «χάρηκε» με την ψυχή του, αποθεώνοντας την χώρα μας κατά την ομιλία του, δίχως να παραλείψει να εξάρει και την προσφορά του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, λέγοντας πως είναι ένας από τους «κορυφαίους Έλληνες» στην χώρα, αναφερόμενος παράλληλα στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής:

«Η Ελληνική ημέρα ανεξαρτησίας γιορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες» είπε ακόμη ο πρόεδρος Τραμπ.

 

 

«Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στη δεξίωση ήταν παρών και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος πήρε τον λόγο μετά το Ντόναλντ Τραμπ.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι πρόσκληση για την εκδήλωση πήραν επίσης ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Τους Έλληνες προσκεκλημένους υποδέχτηκαν, ο ίδιος Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top