ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Ο τρόμος του Ισλάμ: Η σημαία της Τουρκίας σκεπάζει την Ευρώπη και της Αλβανίας την Ελλάδα

Ο Σουλτάνος Ερντογάν θέλει να γεμίσει με γενίτσαρους την Γηραιά Ήπειρο /Πρώτη ανάρτηση: 20-03-2017 16:11

Ένα από τα εφιαλτικότερα και πιο τρομακτικά σενάρια για τα οποία επιστήμονες και αναλυτές έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και χρόνια, αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά, με το «φάντασμα» του να απλώνεται πάνω από την Ευρώπη απειλητικά.

Την ώρα που οι γεννήσεις στην Γηραιά Ήπειρο μειώνονται και ο πληθυσμός των ηλικιωμένων καλπάζει, η Τουρκία αυξάνεται και… πληθύνεται, με γοργούς ρυθμούς, με τον Σουλτάνο να φέρεται να έχει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, ώστε να γεμίσει την Ευρώπη με γενίτσαρους.

Χαρακτηριστικό είναι πως αν ο ρυθμός γεννήσεων στην γείτονα χώρα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό, το 2050 (δηλαδή σε μόλις 33 χρόνια) ο τουρκικός και μουσουλμανικός πληθυσμός θα είναι η μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα. 

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star», η οποία αναφέρει ότι αν συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο οι γεννήσεις, το 2050 σε Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο και Βουλγαρία και άλλες χώρες, η δεύτερη εθνότητα θα είναι η τουρκική.

Την ίδια περίοδο σε πολλές χώρες οι μουσουλμάνοι θα συναγωνίζονται σε αριθμό τους χριστιανούς. Το 2050 στο Κόσοβο θα είναι 94%, στην Αλβανία, 82%, στη Βοσνία 62%, στην Κύπρο 57%, στη Μακεδονία 46%, στη Γερμανία 39% στην Βρετανία 38%, στη Γαλλία 34%, στην Ολλανδία 32%, στην Ελβετία 31% στην Νορβηγία 29%, στη Βουλγαρία και το Βέλγιο 28%, στην Ελλάδα 16% μουσουλμανικός πληθυσμός. 

Ο ερευνητής συγγραφέας Φουάτ Ουγούρ αναφέρει ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες το κράτος παίρνει τα παιδιά των μουσουλμάνων με την δικαιολογία ότι «δεν είναι καθαρό το σπίτι τους, η οικογένεια αλλάζει συνέχεια σπίτι, τα παιδιά κάνουν θόρυβο, το σπίτι σας έχει υγρασία».

Αναζήτησαν τους λόγους και η απάντηση είναι στη δήλωση Ερντογάν ότι «ο σταυρός ξεκίνησε πόλεμο εναντίον της ημισελίνου» και «δεν φτάνουν τρία παιδιά, κάντε πέντε». 

Βάσει της έκθεσης της CIA, στην Ευρώπη γεννιούνται 5.1 εκατομύρια παιδιά και πεθαίνουν 5.2 εκ άνθρωποι. Ο πληθυσμός της Γερμανίας μειώνεται κατά 0.19%.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ «ΣΚΕΠΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από την Τουρκία και το Ισλάμ που «απλώνεται» πάνω από όλη την Ευρώπη, συγκλονιστική είναι η απεικόνιση στο χάρτη της εικόνας της Ελλάδας, η οποία έχει καλυφθεί πάνω από το μισό, με την σημαία της Αλβανίας.

Της Άννας Ανδρέου, ανταποκρίτριας του Star στην Κωνσταντινούπολη

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top