ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν! «Έφυγε από το δωμάτιο για να ψάξει τους γονείς της»

Η νέα θεωρία που συγκλονίζει τη Μεγάλη Βρετανία

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Μια νέα θεωρία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν ανέπτυξε δέκα χρόνια μετά στην εκπομπή «This Morning» του ITV, ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας και μετέπειτα ερευνητής δημοσιογράφος Μαρκ Ουίλιαμς Τόμας.

Όπως είπε, κατά την προσωπική του εκτίμηση, η μικρούλα ξύπνησε μέσα στη νύχτα και βγήκε από το δωμάτιο για να πάει να ψάξει τους γονείς της που είχαν πάει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα.

Ο Τόμας είχε βρεθεί στο θέρετρο λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν στις 3 Μαΐου 2007 και από τότε αναζητά να βρει την αλήθεια για την τύχη του παιδιού.

«Το πρωινό της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ξέρουμε ότι πήγε στους γονείς της Τζέρι και Κέιτ και είπε: "πού ήσασταν χθες βράδυ;". Για να φτάσει στο tapas μπαρ θα έπρεπε να βγει έξω από τις εγκαταστάσεις και να περπατήσει στον δρόμο. Αυτό μου δημιουργεί ανησυχία καθώς πιστεύω ότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας και βγήκε να βρεις τους γονείς της. Ξέρουμε ότι η πόρτα στο αίθριο δεν ήταν κλειδωμένη», πρόσθεσε στην εκπομπή.

Η θεωρία του όμως αυτή προκάλεσε την οργή των γονιών της μικρής, οι οποίοι κατηγόρησαν την εκπομπή ότι έβγαλε τον Τόμας για να εκφράσει μια ακόμα εκπληκτική θεωρία για την εξαφάνιση του παιδιού τους.

«Αυτό είναι καθαρή κερδοσκοπία και ως εκ τούτου η Κέιτ και ο Τζέρι δεν θα προβούν σε κανένα σχόλιο», δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας Κλάρενς Μίτσελ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top