«Με βίαζε 2 φορές τη μέρα,κάθε μέρα!»-Serial killer την είχε κλειδωμένη σε κοντέινερ

Η ίδια μίλησε για τον ΤΡΟΜΟ που ζούσε επί δυο ολόκληρους μήνες

Για τον απίστευτο εφιάλτη που ζούσε καθημερινά επί ΔΥΟ ολόκληρους μήνες, αλυσοδεμένη σε ένα κοντέινερ από τον serial killer βιαστή που την κρατούσε αιχμάλωτη, μίλησε για πρώτη φορά η Kala Brown.

Η γυναίκα που κατάφερε να επιβιώσει από το απίστευτο αυτό μαρτύριο, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το μαρτύριο που ζούσε στα χέρια του Tod Kohlhepp.

Μιλώντας στην εκπομπή του «Dr. Phil», η Κala είπε:

«Μου είχε πει πως αν προσπαθούσα να ξεφύγω, θα με σκότωνε. Αν προσπαθούσα να τον πληγώσω θα με σκότωνε. Αν μαχόμουν, επίσης θα με σκότωνε. Και στη συνέχεια με βίαζε. Με βίαζε δυο φορές την ημέρα, κάθε μέρα!»

ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ SERIAL KILLER:

Όπως είπε η Kala Brown, εκείνη και ο σύντροφος της Charles Carver, είχαν πάει στις 31 Αυγούστου στην αγροτική ιδιοκτησία του Τed Kohlhepp (ο οποίος ήταν μεσίτης), προκειμένου να τον βοηθήσουν σε κάτι εργασίες που τους είχε ζητήσει.

Ο 45χρονος serial killer δίχως να χάσει καιρό, πυροβόλησε τρεις φορές στο στήθος τον σύντροφο της Kala, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο μεσίτης serial killer άνοιξε έναν λάκκο, τον έθαψε και στη συνέχεια αλυσόδεσε την Kala και επί δυο μήνες την βίαζε καθημερινά και την κρατούσε μέσα στο κοντέινερ με χειροπέδες.

Να σημειώσουμε, πως η Kala πριν την μοιραία ημέρα, εργαζόταν επί μήνες για τον Kolheep, αλλά δεν της είχε δώσει κανένα κακό δείγμα:

«Ήταν ευγενικός, καλός, ένας τυπικός επιχειρηματίας. Δεν υπήρχε κανένα καμπανάκι κινδύνου».

Όσο για τον λόγο που σκότωσε τον φίλο της;

«Ο Kohlheep μου είπε πως είναι ευκολότερο να ελέγξεις κάποιον αν σκοτώσεις κάποιον που αγαπά», αποκάλυψε η Brown.

Τέλος, το πρώην θύμα του βιαστή και serial killer αποκάλυψε πως ο 45χρονος μεσίτης ήταν ξετρελαμένος μαζί της, και δεν σκόπευε να την σκοτώσει. Μάλιστα της έλεγε πως θα την άφηνε να φύγει και πως θα της έδινε ακόμα και χρήματα αν κάποτε μεγάλωνε και αρρώσταινε.

Ο εφιάλτης για την νεαρή γυναίκα, έληξε στις 3 Νοεμβρίου, όταν επιτέλους άκουσε βήματα έξω από το κοντέινερ που την είχε αλυσοδεμένη ο Kohlhep.

Αρχικά, πανικοβλήθηκε γιατί φοβήθηκε πως ο serial killer είχε φέρει κι άλλους εκεί. «Όταν κατάλαβα ότι είχε έρθει βοήθεια, άρχισα να ουρλιάζω και να χτυπάω τους τοίχους. Ήξερα πως η οικογένεια μου δεν θα σταματούσε ποτέ να με ψάχνει».

Να αναφέρουμε, πως όταν επιτέλους η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του απαγωγέα, serial killer και βιαστή, ανακάλυψε πως ο 45χρονος είχε σκοτώσει άλλους 7 ανθρώπους τα τελευταία 13 χρόνια!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top