Η μικρή κόρη του Τραμπ πήγε σε επίδειξη μόδας και κανείς δεν ήθελε να καθίσει δίπλα της!ΦΩΤΟ

Δείτε τα άδεια καθίσματα-Διπλωματικό επεισόδιο στο χώρο της μόδας

Κανείς δεν ήθελε να κάτσει δίπλα στην κόρη του Τραμπ

Μετά την Ιβάνκα Τραμπ η οποία έφαγε… πόρτα από την μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων «Nordstrom» καθώς έπαψε να πουλάει τα ρούχα της, ήρθε και η σειρά της μικρής κόρης του Προέδρου, της 23χρονης Τίφανι να περιθωριοποιηθεί.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Τίφανι έδωσε «το παρών» στην επίδειξη μόδας του Philipp Plein στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, αλλά κανείς δεν δέχτηκε να καθίσει δίπλα της.

Του λόγου το αληθές, αποδεικνύουν οι φώτο που ανέβασαν στα social media, διάφοροι δημοσιογράφοι και fashion bloggers που ήταν στο χώρο της επίδειξης.

Όπως βλέπετε και στα στιγμιότυπα, η θέση εκ αριστερών της Τίφανι ήταν κενή, καθώς όλοι ήθελαν να την αποφύγουν.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε… διπλωματικό επεισόδιο στο χώρο της μόδας, αφού παρά τις ταξινομημένες θέσεις, πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεχαν τελευταία στιγμή να τις αλλάξουν ώστε να μην έχουν δίπλα τους την Τίφανι.

Η Alyssa Vingan Klein, εκδότρια και επικεφαλής του Fashionista.com, ισχυρίστηκε στο Twitter ότι επικράτησε ένα χάος, διότι όλοι ήθελαν να την αποφύγουν.

Η Christina Binkley ανέβασε φώτο στο Twitter και έγραψε:

«Άδειες θέσεις δίπλα στην Τίφανι Τραμπ. Κανείς δεν θέλει να κάτσει δίπλα της, και έτσι μετακίνησαν τις θέσεις τους, επομένως οι θέσεις δίπλα της είναι άδειες».

 

 

Η Nikki Ogunnaike, συντάκτρια μόδας στο Elle.com, απάντησε πως η ίδια και οι συνάδελφοί της είχαν αλλάξει θέσεις και λίγο αργότερα πρόσθεσε και αυτή πως άλλαζαν θέση ακόμη και αυτοί που ήταν στις καρέκλες ακριβώς πίσω από την Τίφανι. Φωτογραφίες από το σόου δείχνουν την 23χρονη να έχει στο πλευρό της έναν φίλο της, αλλά τη θέση δίπλα να μένει άδεια. Μια πρώην αρθρογράφος της Wall Street Journal δημοσίευσε μια φωτογραφία του άδειου καθίσματος. Κάποιοι δημοσιογράφοι αναφέρουν πως λίγο πριν αρχίσει η επίδειξη, η Τίφανι άλλαξε θέση με το συνοδό της έτσι ώστε να μην βρίσκεται μόνη στην άκρη. Πάντως όταν η επίδειξη άρχισε, η θέση δίπλα καλύφθηκε όπως φαίνεται από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον σχεδιαστή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top