Δεν υπάρχει Μελάνια- Η Πρώτη Κυρία είναι η Ιβάνκα

Μάλλον πρέπει να μιλάμε για "Πρώτη Κόρη"

Δεν υπάρχει Μελάνια- Η Πρώτη Κυρία είναι η Ιβάνκα

Από την πρώτη κιόλας μέρα της εκλογής Τραμπ, πολλοί υποστήριξαν ότι, πλέον, μιλάμε για Πρώτη Κόρη κι όχι για Πρώτη Κυρία, αναφερόμενοι, φυσικά, στον ρόλο της Ιβάνκα Τραμπ που έχει παραγκωνίσει τη Μελάνια. Κι όσο η Μελάνια παραμένει εκτός Λευκού Οίκου, τόσο η Ιβάνκα…αλωνίζει ελεύθερη και «λύνει και δένει».

Θυμίζουμε ότι η Ιβάνκα είχε μιλήσει για τη Μελάνια με τα καλύτερα λόγια, υποστηρίζοντας ότι εκείνη είναι η Πρώτη Κυρία, λόγια του αέρα, όπως θεώρησαν πολλοί Αμερικανοί.

Ο σύζυγος της Ιβάνκα, Τζάρεντ, είναι προσωπικός σύμβουλος του πατέρα της και το ζευγάρι εγκατέλειψε την πολυτελέστατη ζωή του στη Νέα Υόρκη για να μετακομίσει, με τα τρία του παιδιά, στην Ουάσιγκτον, στο πλάι του Προέδρου. Η Ιβάνκα, μάλιστα, συνοδεύει παντού τον πατέρα της σε επίσημες εμφανίσεις του και με τις διαρκείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφιών της από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου, με τις οποίες, σαφέστατα, «μαρκάρει την περιοχή της».

Με τις φωτογραφίες της, περνάει το προφίλ της σκληρά εργαζόμενης αλλά και τρυφερής μητέρας, της πανταχού παρούσας κόρης, της γυναίκας που άφησε πίσω της τα πάντα, προκειμένου να στηρίξει την οικογένεια και τη χώρα της, σε αντίθεση με τη Μελάνια που επέλεξε να μείνει στη Νέα Υόρκη, με τη δικαιολογία ότι ο γιος της πηγαίνει σχολείο εκεί.

Το συμπέρασμα είναι ότι η Ιβάνκα ξέρει πολύ καλά τον ρόλο της και πώς να τραβάει τα βλέμματα και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Μένει να δούμε αν η Μελάνια θα το δεχτεί και θα κάτσει με το θλιμμένο της βλέμμα ή αν θα ανακάμψει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top