Η Νταϊάνα επιστρέφει στο παλάτι! Έδωσε το ok η Ελισάβετ για να στηθεί άγαλμά της

Τι έγραψαν στο Twitter οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι-Πρώτη ανάρτηση: 30-01-2017 11:41

Δεν άντεξε στις πιέσεις των εγγονιών της και τελικά η βασίλισσα Ελισάβετ λύγισε και έδωσε το πράσινο φως, ώστε να στηθεί άγαλμα στο παλάτι του Κένσιγκτον, προς τιμήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Είκοσι σχεδόν χρόνια από τον τραγικό χαμό της Πριγκίπισσα τους Λαού, κι ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ δέχθηκε ιδιαίτερα σκληρές κριτικές γιατί δεν υπήρχε πουθενά σε ολόκληρη τη Βρετανία ένα άγαλμα προς τιμήν της, η επιμονή του Ουίλιαμ και του Χάρι απέδωσε καρπούς και η γιαγιά τους έδωσε επιτέλους τη συγκατάθεσή της για να κατασκευαστεί ένα άγαλμα στη μνήμη της μητέρας του, το οποίο θα τοποθετηθεί στο παλάτι του Κένσινγκτον, εκεί όπου έμενε και σήμερα ζουν οι γιοι της.

 

 

Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι ήταν άλλωστε εκείνοι που μέσω Twitter ανακοίνωσαν την κατασκευή του αγάλματος της Νταϊάνα, δηλώνοντας ότι ήρθε η στιγμή να αναγνωριστεί ο θετικός τρόπος που η μητέρα τους επηρέαζε τους πολίτες.

 

 

 

 

«Έχουν περάσει 20 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μας και η στιγμή είναι σωστή για να αναγνωριστεί ο θετικός τρόπος που επηρέαζε τους πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο με ένα άγαλμα. Η μητέρα μας άγγιξε τόσες ζωές. Ελπίζουμε πως το άγαλμα θα βοηθήσει όλους εκείνους που επισκέπτονται το παλάτι του Κένσινγκτον και θα αντανακλά τη ζωή και την κληρονομιά της. Καθώς η κατασκευή του αγάλματος θα ξεκινήσει σύντομα, δεν είναι δυνατόν για την ώρα να ανακοινώσουμε πότε θα αποκαλυφθεί. Ελπίζουμε ότι θα γίνει πριν το τέλος του 2017», αναφέρει η δήλωση του Γουίλιαμ και του Χάρι.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top