ΦΡΙΚΗ! Μετέδωσαν ομαδικό βιασμό στο Facebook

Τρεις συλλήψεις από την αστυνομία της Σουηδίας

Μετέδωσαν ομαδικό βιασμό στο Facebook

Θεατές του ομαδικού βιασμού μιας κοπέλας έγιναν χιλιάδες μέλη μιας κλειστής ομάδας του Facebook, καθώς οι δράστες μετέδιδαν live την αποτρόπαιη πράξη τους.

Όπως αναφέρει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, όλα έγιναν σε διαμέρισμα της πόλης Ουψάλα νωρίς το πρωί της Κυριακής και το θύμα φέρεται να είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Μία 21χρονη, η Τζόσεφιν Λουντγκρεν, που ήταν ένα από τα 60.000 μέλη της κλειστής ομάδας, στις 08:24 το πρωί της Κυριακής κάλεσε έντρομη την αστυνομία όταν είδε τι μεταδιδόταν στη συγκεκριμένη ομάδα.

«Της έσκισε τα ρούχα και ξάπλωσε πάνω της», είπε έντρομη η κοπέλα που είχε γίνει μάρτυρας του φρικιαστικού αυτού εγκλήματος.

Στη live μετάδοση μάλιστα  ακούγεται ο ένας από τους δράστες να λέει στην άτυχη γυναίκα:

«Βιάστηκες…» και μετά ξεσπά σε γέλια.

Το πιο αρρωστημένο από όλα δε είναι ότι κάτω από τη live μετάδοση του βιασμού, μέλη της ομάδας σχολίαζαν με απίστευτη κυνικότητα.

«Τρεις εναντίον μίας, χα, χα, χα», έγραψε ένας από αυτούς, προκαλώντας ανατριχίλα.

Όπως μετέδωσε το κρατικό σουηδικό κανάλι STV, οι άνδρες έκαναν στη συνέχεια και δεύτερη ζωντανή μετάδοση, στην οποία φαίνεται η γυναίκα να λέει ότι δεν έπεσε θύμα βιασμού.

Η μετάδοση συνεχίστηκε, κι έτσι η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα, όπου και προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι με τους οποίους επικοινωνήσαμε και είχαν δει τη μετάδοση», δήλωσε στο SVT ο επικεφαλής της αστυνομίας, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Συγκλονισμένη η Λίντα Γιόχανσον, μία ακόμα γυναίκα που έγινε μάρτυρας της φρίκης δήλωσε:

«Έσπασε η καρδιά μου. Το κορίτσι καθόταν μπροστά στην κάμερα, ενώ ο τύπος που τραβούσε το βίντεο προσπαθούσε να την κάνει να αρνηθεί πως βιάστηκε. Της έβαζε τα λόγια στο στόμα. Ήταν εξαιρετικά απειλητικός και γελούσε κατά τη διάρκεια του βίντεο».

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα κακώς ενορχηστρωμένο αστείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι; Και πώς μπορείς να το κάνεις σε ζωντανή μετάδοση. Είναι εντελώς άρρωστο», δήλωσε ένα ακόμα μέλος της συγκεκριμένης ομάδας που έγινε μάρτυρας του ομαδικού βιασμού.

Οι άντρες που έχουν συλληφθεί είναι μεταξύ 19 και 25 ετών, νεότεροι από το θύμα τους, που είναι 31 ετών. Σύμφωνα με την Expressen, ο μεγαλύτερος από τους δράστες έχει καταδίκες για ναρκωτικά και βίαιες επιθέσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top