Περισσότερους από 200 αμάχους ΕΚΤΕΛΕΣΕ το Ισλαμικό Κράτος στο Κομπάνι

"Ολόκληρες οικογένειες έχουν σκοτωθεί"

Περισσότερους από 200 αμάχους ΕΚΤΕΛΕΣΕ το Ισλαμικό Κράτος στο Κομπάνι

Περισσότερους από 200 άμαχους εκτέλσε το Ισλαμικό Κράτος, στο Κομπάνι αφότου εξαπέλυσε μια αιφνιδιαστική έφοδο εναντίον αυτής της πόλης στη Συρία, στα σύνορα με την Τουρκία, σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από μία μη κυβερνητική οργάνωση.

"Ο αριθμός των πολιτών που σκοτώθηκαν από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Κομπάνι και τα περίχωρά του μετά την έναρξη της επίθεσης την Πέμπτη έχει ανέλθει στους 206, έπειτα από τον εντοπισμό σορών σήμερα" δήλωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (OSDH) Ράμι Άμπντελ Ράχμαν, που επισήμανε ότι τα περ��σσότερα θύματα έφεραν τραύματα από σφαίρες.

"Τα θύματα εκτελέστηκαν, σκοτώθηκαν από τις οβίδες του Ισλαμικού Κράτους ή τα πυρά σκοπευτών" που έχουν οχυρωθεί σε κτίρια που έχει καταλάβει η τζιχαντιστική οργάνωση, σύμφωνα με το OSDH.

"Ολόκληρες οικογένειες έχουν σκοτωθεί" προσέθεσε ο Ράχμαν που διευκρίνισε ότι η πλειονότητα των πτωμάτων εντοπίστηκε σε περιοχή στο ανατολικό τμήμα της πόλης "εντός κατοικιών ή στους δρόμους".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top