ΑΥΤΗ η νεαρή σεξοβόμβα κάνει σχέσεις μόνο με πλούσιους (φωτο)

Για να της κάνουν ακριβά δώρα

ΑΥΤΗ η νεαρή σεξοβόμβα κάνει σχέσεις μόνο με πλούσιους (φωτο)

​Μπορεί να είναι μόλις 26 χρονών… ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με τις συνομήλικες της!

Με τον πρώην αρραβωνιαστικό της

Woman-big-boobs-247112.jpg
Ο λόγος για την Άλεξ Μουνόζ, από το Λος Άντζελες, η οποία κάνει σχέσεις μόνο με… πλούσιους, μεγαλύτερους σε ηλικία που της κάνουν ακριβά δώρα!

Η ίδια δηλώνει εθισμένη στην πολυτέλεια και θέλει οι αγαπημένοι της να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιούν τα καπρίτσια της!

Τους άντρες που βγαίνει τους αποκαλεί «sugar daddies» (μάλλον επειδή ηλικιακά θα μπορούσαν να είναι και μπαμπάδες της) ενώ τον εαυτό της «sugar baby».

Bog-boob-woman-247111.jpg
Όλο αυτό ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 21 ετών και είχε σχέση με τον Σίζαρ Ρομέρο με τον οποίο υπήρξε και αρραβωνιασμένη… Γνώρισε μέσα από ένα site έναν πλούσιο και άρχισε να βγαίνει κρυφά από τον σύντροφο της! Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό κατάλαβε ότι έπρεπε να θυσιάσει… την αγάπη στο βωμό των χρημάτων!

«Βγαίνω με πολλούς «sugar daddies» εδώ και χρόνια, και ο Σίζαρ δεν μπορεί να μου δώσει αυτό τον τρόπο ζωής. Ήταν καλός και όμορφος, αλλά έβαλα τα κοσμήματα πάνω από την αγάπη», τονίζει.

Bog-boob-woman-448176.jpg
Έτσι χώρισε και από τότε βγαίνει μόνο με ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ που την συντηρούν! «Ένας μου χάρισε μια Bentley και ένας άλλος, μου αγόρασε σπίτι. Ένας τρίτος πλήρωσε τα δίδακτρα των σπουδών μου και ένας άλλος μου αγόρασε έναν πάνθηρα και αρκετά άλογα…», ανέφερε στη «Dailystar»!

Μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι οι «αγαπημένοι» της έχουν ξοδέψει περισσότερα από 250.000 δολάρια, ενώ το ίδιο διάστημα μπορεί να βγαίνει με περισσότερους από έναν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top