Απίστευτο κι όμως αληθινό: Καθηγήτρια τιμώρησε μαθητή που φορούσε μπλούζα με τον Μπερλουσκόνι

«Να πάτε να πνιγείτε, θα σας σκότωνα και τους δύο» του είπε

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Καθηγήτρια τιμώρησε μαθητή που φορούσε μπλούζα με τον Μπερλουσκόνι

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα σχολείο της Ιταλίας, όπου μια καθηγήτρια τιμώρησε ένα μαθητή λυκείου επειδή φορούσε ένα μπλουζάκι που απεικόνιζε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Η καθηγήτρια μάλιστα υποχρέωσε το μαθητή να το φορέσει ανάποδα ώστε να μην φαίνεται η εικόνα!

Μάλιστα, οι γονείς του μαθητή κατέθεσαν μήνυση στις αστυνομικές αρχές, όπου αναφέρουν ότι η καθηγήτρια είπε στον 16χρονο μαθητή: «Να πάτε να πνιγείτε, κι εσύ κι ο Μπερλουσκόνι» και «Θα σας σκότωνα και τους δύο»!

Ο διευθυντής του σχολείου διαβεβαίωσε την εφημερίδα Ιλ Τζορνάλε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στην καθηγήτρια για τη συμπεριφορά της.

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι το παιδί υπέστη ψυχολογικά τραύματα και θέλει να αλλάξει σχολείο.

Από την άλλη μια δημοσκόπηση της εταιρίας ερευνών Ipsos, που διενεργήθηκε για το δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι Rai 3 έδειξε ότι οι Ιταλοί δεν τον έχουν και σε μεγάλη εκτίμηση τον πρώην πρωθυπουργό!

Δε θα έδιναν στον Μπερλουσκόνι τα κλειδιά του σπιτιού τους οι Ιταλοί!

Ένα 39% των Ιταλών είπε πως «δεν θα έδινε ποτέ τα κλειδιά του σπιτιού του στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι», όπως προέκυψε από την δημοσκόπηση.

Ακολουθεί ο Μπέπε Γκρίλο του Κινήματος Πέντε Αστέρων με ποσοστό 24%, ενώ ο πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα, αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από το 3% των ιταλών.

Όμως σε ότι αφορά «την δυνατότητα να 'κάνουν μπίζνες' με κάποιον πολιτικό», ο Μπερλουσκόνι συγκεντρώνει ποσοστό προτίμησης 34%, ο δήμαρχος της Φλωρεντίας και προβεβλημένο στέλεχος της κεντροαριστεράς Ματέο Ρέντσι ένα 25%, ενώ το 14% του στατιστικού δείγματος επιλέγει τον Ενρίκο Λέτα και το 6% τον Μπέπε Γκρίλο.

Στην -πιο τυπική για μια δημοσκόπηση- ερώτηση σχετικά με την πρόθεση ψήφου των ιταλών, το κεντροδεξιό κόμμα Λαός της Ελευθερίας (PdL) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι προηγείται με ποσοστό 28,6% και ακολουθεί η κεντροαριστερά με 26,3%.

Την Τρίτη θέση καταλαμβάνει το Κίνημα Πέντε Αστέρων, του Μπέπε Γκρίλο, με 23,6%, η κεντρώα Επιλογή Πολιτών του Μάριο Μόντι δεν ξεπερνά το 5,3% και το κόμμα Αριστερά και Ελευθερία με 4,4%.

Ένα 30% του στατιστικού δείγματος δηλώνει παράλληλα ότι αν προκηρύσσονταν νέες εκλογές, θα επέλεγε την αποχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top