Η φωτογραφία του Σταύρου Φλώρου από το νοσοκομείο - Φεύγει για Μαϊάμι

Θα χειρουργηθεί από Έλληνα σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο παίκτης του Survivor

Ο Σταύρος Φλώρος θα μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Μαϊάμι, είπε ο πατέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά
Με μια ματιά - by STAR AI
  • Ο Σταύρος Φλώρος, 22χρονος παίκτης του Survivor, ακρωτηριάστηκε στο αριστερό πόδι από προπέλα ταχύπλοου.
  • Θα μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Μαϊάμι για χειρουργική επέμβαση από Έλληνα γιατρό.
  • Η οικογένειά του είναι στο πλευρό του και δηλώνει αισιόδοξη για την υγεία του.
  • Ο Σταύρος δείχνει γενναιότητα και εσωτερική δύναμη, σύμφωνα με τον πατέρα του.
  • Φωτογραφία του Σταύρου από το νοσοκομείο δείχνει τον ίδιο χαμογελαστό και σε επικοινωνία με τη συμπαίκτριά του.

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του 22χρονου παίκτη του Survivor, Σταύρου Φλώρου, ο οποίος ακρωτηριάστηκε στο αριστερό του πόδι μετά από τραυματισμό του από προπέλα ταχύπλοου, την ώρα που ψάρευε στον Άγιο Δομίνικο, με ακόμη έναν συμπαίκτη του. 

Survivor: Τα ουρλιαχτά του Μάνου Μαλλιαρού έσωσαν τον Σταύρο Φλώρο

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο νεαρός θα μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Μαϊάμι και θα χειρουργηθεί από Έλληνα γιατρό. Στο πλευρό του 22χρονου Σταύρου βρίσκονται η αδελφή του, ο γαμπρός του, ο θείος και η θεία του. 

Survivor: «Μαμά τι να στεναχωριέμαι; Ζω» - Όσα είπε η Σταύρος Φλώρος

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @stavrosflo

«Ακόμα δεν έχει δρομολογηθεί πότε θα φύγουμε. Είμαστε στην αναμονή. Ο Σταύρος μας θα μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο με Έλληνα χειρουργό που βρίσκεται στο Μαϊάμι και είναι για δύσκολα περιστατικά. Μέρα με την ημέρα αισθάνεται καλύτερα. Το επιβεβαίωσε και ψυχολόγος που πήγε να τον δει. Δοξάζει τον Θεό κι εμείς το ίδιο. Του έδωσαν το κινητό του και μπορούμε να μιλάμε με βιντεοκλήση μαζί του. Η κόρη μου, ο γαμπρός μου, η αδερφή μου και ο ξάδερφός μου είναι μαζί του στον θάλαμο και τον προσέχουν. Έχει φοβερή εσωτερική δύναμη μέσα του ο γιος μου και δείχνει ότι είναι γενναίος και μαχητής», ήταν τα λόγια του πατέρα του 22χρονου Σταύρου.

H φωτογραφία με τον Σταύρο Φλώρο από το νοσοκομείο/ instagram

H φωτογραφία με τον Σταύρο Φλώρο από το νοσοκομείο/ instagram

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του πριν λίγες μέρες, ο Σταύρος είναι αισιόδοξος και χαρούμενος που ζει. Αυτό δείχνει και η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει χαμογελαστό τον 22χρονο από το κρεβάτι του νοσοκομείο, καθώς συνομιλεί με βιντεοκλήση με τη συμπαίκτριά του, Μαντίσα Τσότσα.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη σας!!! Οι σκέψεις μου είναι με τον Σταύρο και την οικογένεια του», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top