Πειραιάς: Ο «πιστολέρο» της επίθεσης και το καρτέρι θανάτου

Εντοπίστηκε το διαμέρισμα όπου έμεναν τα θύματα της επίθεσης

Μαφιόζικη εκτέλεση «μυρίζει» η υπόθεση της φονικής συμπλοκής με έναν νεκρό και έναν τραυματία χθες το απόγευμα στην καρδιά του Πειραιά, μέσα σε σούπερ μάρκετ. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει παλιές υποθέσεις και μαφιόζικες εκτελέσεις. 

Επίθεση Πειραιάς: Τα πρώτα λόγια του 23χρονου δολοφόνου στους αστυνομικούς

Ποιος είναι ο πιστολέρο που σκόρπισε τον θάνατο στο κέντρο του Πειραιά

Ποιος είναι ο πιστολέρο που σκόρπισε τον θάνατο στο κέντρο του Πειραιά

Ο δράστης 23 ετών, Κούρδος, είχε έρθει από την Τουρκία τον τελευταίο μήνα. Ζούσε σαν «φάντασμα» στη χώρα μας. Το απόγευμα της Παρασκευής έστησε καρτέρι σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πειραιά χωρίς να υπολογίζει τον υπόλοιπο κόσμο. Ο τρόπος δράσης του θυμίζει μαφία.

Οι αρχές αναζητούν τα κίνητρα του δράστη

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε σε κοντινό σημείο τον δράστη. Το Star αποκαλύπτει τα πρώτα λόγια του. 

«Είχαν σκοτώσει τον θείο μου στην Τουρκία και ήρθα να πάρω εκδίκηση» είπε ο 23χρονος.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών ερευνούν αν λέει την αλήθεια. Ο δράστης άνοιξε πυρ χωρις να λογαριάζει τον κόσμο που υπήρχε δίπλα του, σκοτώνοντας τον 42χρονο ομοεθνή του και τραυματίζοντας βαριά ακόμη έναν. Θύματα και δράστης πιθανόν να ανήκουν σε μαφιόζικο κύκλωμα που βρήκε καταφύγιο στη χώρα μας. 

Το πιστόλι που είχε ο δράστης αλλά και αυτό που βρέθηκε πάνω στο θύμα ενισχύουν το σκοτεινό παρελθόν τους. Τα δυο εννιάρια όπλα, ανατολικού τύπου έχουν σταλθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να γίνει βαλλιστική εξέταση και να δουν αν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά στην χώρα μας σε μαφιόζικες εκτελέσεις. 

Μαφιόζικη εκτέλεση «μυρίζει» η υπόθεση της φονικής συμπλοκής με έναν νεκρό και έναν τραυματία χθες το απόγευμα στην καρδιά του Πειραιά,

Πειραιάς: Μέσα στο σούπερ μάρκετ έπεσαν οι πυροβολισμοί

Πειραιάς: Στο «μικροσκόπιο» παλιές υποθέσεις

Αντίποινα από παράνομο εμπόριο και ναρκωτικά ερευνούν οι αρχές για τη μαφιόζικη εκτέλεση.

Οι αστυνομικοί ανασύρουν από το αρχείο και παλιές υποθέσεις αναζητώντας κάποια ενδεχόμενη σύνδεση, με πρώτη στη λίστα τη μαφιόζικη εκτέλεση των έξι Κούρδων στη Λούτσα που είχε γίνει στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη.

Το διαμέρισμα στο κέντρο του Πειραιά

Πλοκάμια της διεθνούς μαφίας, βρίσκουν συχνά καταφύγιο στη χώρα μας, συνεχίζοντας την εγκληματική τους δράση και σκορπώντας τον θάνατο εντός συνόρων. Στην περίπτωση του Πειραιά, οι αρχές εξετάζουν αν ο κύκλος του αίματος της κουρδικής Μαφίας δεν έχει κλείσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star, μιλάμε για έναν εκτελεστή που ακολουθούσε τον στόχο του. Τα δύο θύματα είχαν έρθει στην Ελλάδα πριν από 3 μήνες και λίγο αργότερα έφτασε στη χώρα μας και ο δράστης.

Φαίνεται πως ήταν κάτι σχεδιασμένο, προφανώς και δεν πήγαιναν να πιουν καφέ, πάνω τους είχαν όπλα, μιλάμε για «ραντεβού θανάτου» στην καρδιά του Πειραιά. 

Το διαμέρισμα στο κέντρο του Πειραιά

Η αστυνομία εντόπισε μάλιστα ένα διαμέρισμα σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που δόθηκε το ραντεβού θανάτου, στο οποίο έμεναν τα δυο θύματα, το οποίο ερευνάται, ενώ αναμένεται να «μιλήσουν» τα κινητά τους τηλέφωνα που έχουν ήδη ανοίξει στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top