Ολυμπιακός: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την υπόσχεση του Κώστα Φορτούνη

Γιατί έκλαιγε όταν σήκωσε το τρόπαιο του Conference League

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πίσω από τον άνθρωπο που σήκωσε πρώτος ευρωπαϊκό κύπελλο ποδοσφαίου με ελληνική ομάδα, με τα χρώματα του Ολυμπιακού, πίσω από τον Κώστα Φορτούνη, κρύβεται μια συγκινητική ιστορία.

Κώστας Φορτούνης: Η σύζυγος, τα παιδιά και τα δάκρυα για τον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δε σταματούσε να κλαίει από χαρά και συγκίνηση. Ο λόγος δεν ήταν μόνο το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσαν οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά, αλλά και μια υπόσχεση που είχε δώσει ο ίδιος στον γιο του, όταν οι δύο σοβαροί τραυματισμοί τον έφεραν ένα βήμα πριν τελειώσει πρόωρα την καριέρα του.

Ολυμπιακός: Η συγκίνηση του Κώστα Φορτούνη

Ολυμπιακός: H υπόσχεση του Φορτούνη

Η φράση «Μην τα παρατάς ποτέ» ταιριάζει «γάντι» στον θρυλικό Κώστα Φορτούνη. 

«Το κύπελλο το αφιερώνω στην οικογένειά του. Παρά τους τραυματισμούς ήθελα να γυρίσω στα γήπεδα και να με δει ο γιος μου όπως πριν». Αυτή ήταν η υπόσχεση του.

O Κώστας Φορτούνης με τον γιο του στον τελικό του Conference League

Αυτή ήταν η υπόσχεση του Κώστα Φορτούνη. Γι΄αυτό έκλαιγε όταν σήκωνε το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο ελληνικής ομάδας στον ουρανό. Για τον μικρό γιο του που ήθελε να του μάθει ένα πράγμα: να μην τα παρατάει ποτέ.

Ολυμπιακός: Η συγκίνηση των γονιών του Κώστα Φορτούνη

Μετά τη θρυλική νίκη του Ολυμπιακού, οι γονείς του Κώστα Φορτούνη μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Δήμητρα Τζιότζιου και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς του.

«Έκλαψε με τη μάνα του αγκαλιά και με τον γιο του... Με τον γιο του που του έδωσε την υπόσχεση... Ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο και αυτή την υπόσχεση την κράτησε. Και αυτό με κάνει πολύ περήφανο για τον γιο μου. Οι τραυματισμοί του ήταν πολύ δύσκολοι... Ήταν δύσκολα χρόνια... Σηκώθηκε, όμως», δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του.

Πατέρας του Κώστα Φορτούνη

Ο πατέρας του Κώστα Φορτούνη

Με τη συγκίνηση να τους πνίγει και το μυαλό τους να πηγαίνει στο 2019 και το 2021 όπου το παιδί τους τραυματίστηκε δύο φορές, όταν έπαθε ρήξη χιαστών και όλα έδειχναν να τελειώνουν.

Το «θηρίο» του Ολυμπιακού, όμως, δεν τα παράτησε. Σηκώθηκε όρθιος και αντιμετώπισε την πραγματικότητα σε ένα από πιο δύσκολα γήπεδα του κόσμου για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Σε ένα άδειο γήπεδο, χωρίς θεατές και τον ίδιο να προσπαθεί να πατήσει ξανά το πόδι του, χωρίς να ξέρει αν θα τα καταφέρει. Με τους γονείς του να τον εμψυχώνουν.

Στο πλευρό του και η σύζυγός του, υπομονετική και δυναμική, να φέρνει στη ζωή τους τον πρώτο τους γιο και λίγο αργότερα μια θαυμάσια κόρη.

Ολυμπιακός: Η σύζυγος του Κώστα Φορτούνη με τον γιο του

Η σύζυγος και ο γιος του Κώστα Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης αγαπούσε πάντα το ποδόσφαιρο. Από μικρό παιδί έπαιζε στα μικρά γήπεδα της γειτονιάς του, στην Καλαμπάκα. Όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι πάντα έβρισκε ευκαιρία για να κλωτσάει μια μπάλα... Και όταν του τις έκρυβαν για να βοηθήσει στην επιχείρηση του πατέρα του, εκείνος τις έβρισκε και έτρεχε να προπονηθεί.

Ο αδελφός του Κώστα Φορτούνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top