Ηράκλειο: Ομολόγησε και προφυλακίστηκε ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του

Βίντεο με τις αρρωστημένες πράξεις του στα χέρια των Αρχών

20χρονος κατήγγειλε τον 51χρονο νονό του για βιασμό / SKAI

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 3/5 ο 51χρονος νονός που κατηγορείται πως βίαζε το βαφτιστήρι του για τρία χρόνια, από την τρυφερή παιδική ηλικία των 9 ετών. Ο άνδρας, κατά την απολογία του, ομολόγησε τις αρρωστημένες πράξεις του και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Να σημειωθεί ότι, εκτός από τον 20 ετών σήμερα βαφτισημιό του, τον 51χρονο έχουν καταγγείλει ακόμη δύο παιδιά.

Φρίκη στο Ηράκλειο: Νονός βίαζε το βαφτιστήρι του επί τρία χρόνια

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε μετά την απολογία του στις φυλακές Τριπόλεως. Σύμφωνα με το neakriti.gr, δηλώνει συντετριμμένος κι άρρωστος. 

Ηράκλειο: Ομολόγησε τις πράξεις του ο 50χρονος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας ομολόγησε ότι η πράξη είχε γίνει δύο φορές στο γραφείο του και το σπίτι του, όμως το προκάλεσε ο νεαρός.

Όμως, ο νεαρός έχει ισχυριστεί ότι έχει συμβεί περισσότερες από 10 φορές και χωρίς να το θέλει.

Ο λόγος που ο νονός αναγκάστηκε να ομολογήσει τις φρικιαστικές πράξεις του είναι τα βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. και περιέχουν την ερωτική περίπτυξή τους. Ο ίδιος λέει ότι τράβηξε το βίντεο ώστε να έχει απόδειξη πως όλα συνέβησαν με πρωτοβουλία του 15 ετών τότε βαφτιστηριού του. 

Εις βάρος του 51χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα. Παράλληλα, αντιμετωπίζει κατηγορίες για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top