Αδερφός Καλλιάνου: «Δε μου φέρθηκαν σαν άνθρωπο και συνάδελφο»

«Άφησαν τον πατέρα μου να πεθάνει χωρίς να κάνουν τίποτα»

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου στο χωριό Δρέπανο Αργολίδας. Την ίδια στιγμή  βρίσκεται σε εξέλιξη ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στον δικηγόρο της οικογένειας και τον δικηγόρο του γιατρού ως προς το αν δόθηκαν οικονομικά κίνητρα ώστε να προσέξουν καλύτερα τον ασθενή.

Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου
 

Συντετριμμένος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του

Σε κλίμα συγκίνησης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρέτισε τον πατέρα του Δημήτρη στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Δρέπανο Αργολίδας.

Συντετριμμένος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του

Λίγο νωρίτερα σε ανάρτησή του έγραφε ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί η μνήμη του.

Όπως ανέφερε, «όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια»

'Ηδη εχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου του πατέρα του βουλευτή. Η οικογένεια  καταγγέλλει ότι στο «Αττικό» δεν πρόσεξαν τον άνθρωπό τους.

Χρήστος Καλλιάνος: «Δε μου φέρθηκαν σαν άνθρωπο και συνάδελφο»

Ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου, που είναι καρδιολόγος, μίλησε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

«Δε μου φέρθηκαν σαν άνθρωπο βασικά. Δεύτερον δε μου φέρθηκαν σαν συνάδελφο και τρίτον άφησαν τον πατέρα μου να πεθάνει χωρίς να κάνουν τίποτα» ήταν τα λόγια του Χρήστου Καλλιάνου, αδελφού του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Καλλιάνου. 

Χρήστος Καλλιάνος

«Kόντρα» Kούγια - Δημητρακόπουλου

Tην ίδια στιγμή οι δηλώσεις της οικογένειας για οικονομικά κίνητρα προς τους γιατρούς προκάλεσαν την αντίδραση του Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής που εμπλέκεται στην υπόθεση. Μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με τον Αλέξη Κούγια να απαντά εκ μέρους της οικογένειας Καλλιάνου.

Παρέμβαση στο θέμα εκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ: «Τώρα που ακόμα και οι συγγενείς βουλευτή της ΝΔ περιγράφουν την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία και παραδέχονται ότι έδωσαν "φακελάκι" 500 ευρώ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τι θα κάνει;».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top