Πασαλιμάνι: Προφυλακιστέος ο 47χρονος εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού στα Γρεβενά

Πασαλιμάνι: To ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος εργολάβος του κτιρίου στο Πασαλιμάνι, μετά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά. Υπενθυμίζεται ότι τμήμα του εν λόγω κτιρίου είχε καταρρεύσει πριν από τέσσερις μέρες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατος ένας 31χρονος αστυνομικός που απασχολείτο στις εργασίες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα 33χρονος εργάτης από τη Γεωργία.

Πειραιάς: Νεκρός 31χρονος αστυνομικός από την κατάρρευση κτιρίου

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλοι οκτώ εργαζόμενοι για παραβίαση του οικοδομικού κανονισμού, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με απόφαση της εισαγγελίας Πειραιά.

Το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι- ΙΝΤΙΜΕ

Το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι- ΙΝΤΙΜΕ

Η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργείται παράλληλη προανάκριση και από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πειραιάς: Κάλεσαν 3 φορές τους γονείς για τα τραγικά νέα - Δεν το πίστευαν

Ο 47χρονος εργολάβος των οικοδομικών εργασιών, κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι- ΙΝΤΙΜΕ

Γρεβενά: Θρήνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού 

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε σήμερα η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού στα Γρεβενά. Συντετριμμένοι η οικογένεια, οι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, αποχαιρέτισαν σήμερα το νεαρό παλικάρι, που εργαζόταν και σε οικοδομή, προκειμένου να ενισχύσει το εισόδημά του.

Γρεβενά: Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι

Οι δικοί του άνθρωποι αδυνατούν να πιστέψουν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών σε διώροφη κατοικία τραυματίστηκε θανάσιμα από τα μπάζα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top