Πειραιάς: Κάλεσαν 3 φορές τους γονείς για τα τραγικά νέα - Δεν το πίστευαν

«Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος», λέει ο πατέρας του αστυνομικού

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες στον Πειραιά, όταν κτίριο κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε. 

Πειραιάς: Εννέα συλλήψεις για την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι

«Ήταν ένας άγγελος, όπως το όνομά του. Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία, να κάνει οικογένεια, να ζήσει μια όμορφη ζωή», είπε ο πατέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

O αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά1

Όπως είπε, γνώριζε ότι ο γιος του δούλευε σε μια οικοδομή για ένα συμπληρωματικό εισόδημα, αλλά δεν ήξερε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πειραιάς: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε - Έκανε μεροκάματο

«Του είχα μιλήσει την προηγούμενη μέρα. Τον είχα ρωτήσει αν θα ανέβει με την αδελφή του για το Πάσχα. Τι να πω… ήταν ένας άγγελος, το χαμόγελό του, η ψυχή του, τι άλλο να σας πω», είπε με σπασμένη φωνή. 

Πειραιάς: Πώς έμαθε η οικογένεια του αστυνομικού τα άσχημα νέα

Απίστευτος ήταν και ο τρόπος που η οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού έμαθε τα τραγικά νέα για τον χαμό του. 

Πειραιάς: Νεκρός 31χρονος αστυνομικός από την κατάρρευση κτιρίου

Όπως είπε η Ρούλα Κουσκουρή, αφού μεταφέρθηκε ο 31χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αστυνομικοί πήραν τηλέφωνο τους γονείς του στα Γρεβενά και τους είπαν πως το παιδί τους είχε κάποιο ατύχημα και βρίσκεται στο νοσοκομείο. 

Ο αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά2

Ωστόσο, οι γονείς θεώρησαν ότι είναι μία από αυτές τις φάρσες που κάνουν απατεώνες σε ηλικιωμένους κυρίως ανθρώπους, στους οποίους τηλεφωνούν, και λένε ότι κάποιος συγγενής του ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα. 

Τραγωδία στον Πειραιά: Κατέρρευσε κτίριο στο Πασαλιμάνι - Ένας νεκρός

Χρειάστηκε να τους καλέσουν τρεις φορές και την τελευταία φορά, μάλιστα, τους μίλησε ο ίδιος ο διοικητής του 31χρονου, ο οποίος τους ενημέρωσε πως έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και θα φροντίσουν οι ίδιοι για να μεταβούν από τα Γρεβενά στην Αθήνα. 

Η αδελφή του αστυνομικού έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου έμαθε τα φρικτά νέα για τον αδελφό της και στη συνέχεια έφτασε και ο πατέρας τους, ο οποίος κατέρρευσε όταν έμαθε πως το παιδί του δε ζει πια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top