Ελένη Τοπαλούδη: «Η κόρη μου κατήγγειλε βιασμό στις αρχές και την έδιωξαν»

«Πήγαινε να βρεις το βίντεο και έλα μετά να κάνεις την καταγγελία»

Μετά τη νέα γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε, εκτοξεύοντας πυρά εναντίον των αστυνομικών που δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την 28χρονη. 

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει Ο Πατέρας Της Ελένης Τοπαλούδη

«Δυστυχώς, δε θα είναι η τελευταία δολοφονία, η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυσάρεστη, η κατάσταση χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο. Αν δεν πάρουμε κάποια μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την συνεχόμενη και αυξανόμενη βία θα έχουμε μία τεράστια πυρηνική έκρηξη και θα έρθει από την ίδια την κοινωνία. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:

H Ελένη Τοπαλούδη - Intimenews

H Ελένη Τοπαλούδη - Intimenews

Ελένη Τοπαλούδη: Πριν από 5 χρόνια η δολοφονία της σόκαρε το πανελλήνιο

«Τον Δεκέμβριο του 2017 είχε γίνει βιασμός στην Ελένη μας, πήγε στην αστυνομία το κατήγγειλε το συμβάν και ο αστυνομικός και ο αξιωματικός που είχαν υπηρεσία της είπαν ”πήγαινε να βρεις το βίντεο και έλα μετά να κάνεις την καταγγελία”. Υπάρχουν αστυνομικοί που είναι ήρωες, δεν είναι όλοι ίδιοι. Αν ήταν το δικό τους παιδί έτσι θα το διώχνανε;».

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη - Eurokinissi

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη - Eurokinissi

Εξέφρασε ακόμα την ελπίδα να τηρηθούν οι ισόβιες ποινές που δίνονται στους δράστες των γυναικοκτονιών, ενώ τόνισε ότι ο πόνος του χαμού του παιδιού σου δε σβήνει ποτέ. 

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση Τοπαλούδη - Θέλουν να «σπάσουν» τα ισόβια

«Έχουν περάσει έξι χρόνια αλλά ο πόνος “δε σβήνει ποτέ”. Είναι σαν να μην πέρασε ούτε ένα λεπτό. Η διάρκεια και η περίοδος της ζωής της οικογένειας ενός θύματος χωρίζεται σε δύο περιόδους, την διάρκεια πριν τη δολοφονία του παιδιού και στη μετά τη δολοφονία του παιδιού που επέρχεται ο ψυχικός θάνατος», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top