23χρονος ζητούσε από 17χρονη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα   

Υπό την απειλή δημοσιοποίησης γυμνών φωτογραφιών της 

23χρονος ο οποίος προέτρεπε 17χρονη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Μάλιστα ο κατηγορούμενος φέρεται υπό την απειλή δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών της 17χρονης που κατείχε παράνομα, να την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο, χαράσσοντας τις λέξεις «Συγγνώμη» και «Αλήθεια» στο σώμα της! 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Τη βίαζε ο θείος της από τα οκτώ της χρόνια

Οι δικαστές διέταξαν πάντως την έκτιση μέρους της ποινής στον καταδικασθέντα (ο οποίος δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο) , για 3 μήνες, ενώ το υπόλοιπο το ανέστειλαν.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές του 2021 από τη μητέρα της παθούσας η οποία είχε αντιληφθεί αλλαγές στη συμπεριφορά της κόρης της

Τελικά η 17χρονη τότε ζήτησε βοήθεια από τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας ότι  δεχόταν απειλές για τη ζωή της και ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η ανήλικη γνώρισε τον δράστη μέσω κοινών φίλων τους το καλοκαίρι το 2017 και η επικοινωνία τους συνεχίσθηκε και όταν ο νεαρός έφυγε στο εξωτερικό με τους γονείς του, με ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω διαδικτυακής εφαρμογής,  

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο νεαρός απαιτούσε να έχει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων της μαθήτριας και τον Φεβρουάριο του 2021 προσπάθησε να την πείσει να βάλει ένα μαχαίρι στην γεννητική της περιοχή και να το περιστρέψει έτσι ώστε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, με την ανήλικη να αρνείται. Το ίδιο διάστημα, την ανάγκασε να τραυματίσει το σώμα της με μαχαίρι χαράσσοντας στο αριστερό της πόδι και στο αριστερό της χέρι τις λέξεις «Συγγνώμη» και «Αλήθεια» (στα αγγλικά “truth”). 

Μάλιστα, χρησιμοποιώντας τις ίδιες απειλές για δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών την ανάγκασε  να του αποκαλύψει του κωδικούς πρόσβασης στα προφίλ της στα socia media και διέγραψε έναν λογαριασμό της!  

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για «απόπειρα ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων γυναίκας», «παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» και «παράνομη βία» (κατ’ εξακολούθηση).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top