Θρήνος στην κηδεία των δύο φίλων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Αριδαία

Νεκροί ένας 19χρονος και ένας 20χρονος - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Αριδαία: Δύο φίλοι νεκροί μετά από τροχαίο - Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός/ βίντεο Αλήθειες με τη Ζήνα

Tη ζωή τους έχασαν δύο φίλοι, ένας 20χρονος κι ένας 19χρονος, μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Αριδαία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία. 

Τα δύο νεαρά παιδιά επέβαιναν σε όχημα, το οποίο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε περίφραξη και κατέληξε σε κολώνα έξω από τον παιδικό σταθμό του χωριού.

Ο οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

O πρώτος άνθρωπος που έφτασε στο σημείο περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι συνέβη εκείνο το βράδυ. «Ήταν δέκα παρά το βράδυ. Άκουσα ένα δυνατό φρενάρισμα και μετά ένα δυνατό χτύπημα. Έτρεξα και είδα το αυτοκίνητο. Είχε διαλύσει όλη την περίφραξη. Δε μιλούσε κανένα παιδί, φαινόντουσαν νεκρά και τα δύο παιδιά και ο οδηγός κουνούσε πού και πού το κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά ο κάτοικος της περιοχής.

Φίλος των οικογενειών των παιδιών επισήμενε πως έχουν γίνει αρκετά ατυχήματα στο σημείο, καθώς πρόκειται «για έναν αγροτικό δρόμο που δεν έχει επαρκή φωτισμό και σήμανση».

Η κηδεία των δύο παιδιών έγινε σε κλίμα οδύνης, το απόγευμα της Τετάρτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top