Ερμού: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;» - Τα πρώτα λόγια της 22χρονης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η νεαρή κοπέλα

Επίθεση με μαχαίρι Ερμού: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;»
 

Στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού, το πρωί της Παρασκευής. 

Ερμού: To σακίδιο στην πλάτη προφύλαξε από τα χειρότερα την 22χρονη

Η φοιτήτρια που μαχαιρώθηκε πισώπλατα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σύμφωνα με τον πατέρα της, όπως μετέδωσε το MEGA. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η 22χρονη φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια και τα πρώτα της λόγια ήταν: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;».

Σημειώνεται ότι η 22χρονη υπέστη ρήξη διαφράγματος, έφερε βαριά τραύματα στον πνεύμονα κι έσπασε το ένα της πλευρό μετά την επίθεση, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επίθεση χθες, Σάββατο. Παράλληλα, σοκαριστικές είναι οι περιγραφές των συγγενών της που κάνουν αναφορά για σκισμένα ρούχα σε μικρά κομμάτια, γεμάτα αίματα.

Την Τρίτη στον ανακριτή ο Ιρακινός

Την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο 33χρονος δράστης Ιρακινής καταγωγής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο δράστης είχε ψυχιατρικό ιστορικό.

Ερμού: Βαριά ψυχασθενής ο δράστης - Κυκλοφορούσε ανενόχλητος με χατζάρα

Στην κατοχή του Ιρακινού εντοπίστηκε ένα διαβατήριο των γερμανικών Αρχών κι όπως υποστήριξε ο 33χρονος, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σερβίας, την Πέμπτη. Πάντως, οι αστυνομικοί μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταφέρει να διαπιστώσουν πού διέμεινε κατά τη διάρκεια της νύχτας πριν από την επίθεση, ούτε για ποιο λόγο ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Η ενημέρωση του «Ευαγγελισμού»

Στο ενημερωτικό σημείωμα του «Ευαγγελισμού» για τον τραυματισμό της 22χρονης Νικολέτας τονίστηκε, μεταξύ άλλων: «Γνωρίζεται ότι την 1/3/2024 νεαρή γυναίκα 21 ετών, ημεδαπή, διακομίσθηκε μέσω Σ/ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Α. “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ”, φέρουσα τραύματα (2) στη θωρακική χώρα, από τέμνον και νύσσον όργανο. Άμεσα διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top