Πτολεμαΐδα: Συγκλονίζουν όσα έλεγε ο πατέρας επτά μήνες πριν το θάνατό του

Πατέρας και βρέφος έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων λεπτών

Το «ευχαριστώ» του πατέρα του βρέφους σε γιατρούς, ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ για τη συνδρομή τους ώστε να σωθεί το μωρό μετά τη γέννα- βίντεο ΕΡΤ 3/7/23

Συγκλονίζει η διπλή τραγωδία που «χτύπησε» μια οικογένεια στην Πτολεμαΐδα. Μία 42χρονη γυναίκα έχασε το 7,5 μηνών μωρό της και τον άντρα της την ίδια μέρα, με διαφορά λίγων λεπτών!

Πτολεμαΐδα: Συγκλονίζει η γυναίκα που «έχασε» μωρό και σύζυγο την ίδια μέρα

Η μητέρα βρισκόταν στο νοσοκομείο με το αγοράκι της, το οποίο αντιμετώπιζε θέματα υγείας. Είχε παρουσιάσει συμπτώματα αναπνευστικής δυσχέρειας κι εκεί της είπαν πως χρειαζόταν να διασωληνωθεί. «Το παιδί μου το πήγα για μία δύσπνοια και μου λένε ότι "θα το διασωληνώσουμε και μπορεί να μείνει γιατί έχει θέματα". Οκ, ξέραμε ότι έχει θέματα και εκείνη την ώρα που μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πεθαίνει, με παίρνανε τηλέφωνο από το Θεαγένειο να μου πουν ότι ο άντρας μου πέθανε», περιέγραψε η 42χρονη στο Mega.

O σύζυγος της γυναίκας είχε διαγνωσθεί με καλπάζουσας μορφής καρκίνο και νοσηλευόταν σε άλλο νοσοκομείο. «Πριν από 15 μέρες το μάθαμε. Είναι ασύλληπτο», τόνισε η σύζυγος.

Το μωράκι είχε γεννηθεί χωρίς σφυγμό - Το «ευχαριστώ» του πατέρα σε γιατρούς, ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ

Πριν από επτά μήνες, η γέννηση του μωρού είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, καθώς τότε στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να μεταφερθεί εγκαίρως από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη και να κρατηθεί στη ζωή μετά τη γέννα. 

Το αγοράκι είχε γεννηθεί χωρίς σφυγμό και ο πατέρας του μωρού είχε μιλήσει στην ΕΡΤ για τα δραματικά λεπτά που έζησε το ζευγάρι. 

«Το παιδί ζει μετά τις προσπάθειες των γιατρών στο Μποδοσάκειο, του ασθενοφόρου κι εδώ της ΜΕΘ. Περιμένουμε τις εξετάσεις γιατί το παιδί ήταν σε ασφυξία, δεν οξυγονόταν ο εγκέφαλος... δεν ξέρουμε για πόσο. Αυτή την αγωνία έχουμε τώρα. Από κει και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ.Συμεωνίδη, την Τροχαία όλη της Θεσσαλονίκης για τη φοβερή επιχείρηση που έστησε χθες», είχε πει τον Ιούλιο του 2023, συγκινημένος ο άτυχος πατέρας, που έμελλε να φύγει από τη ζωή, την ίδια μέρα με τον γιο του. 

Η διακομιδή του νεογνού από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη είχε γίνει μέσα σε 24 λεπτά, χρόνος ρεκόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top