Πτολεμαΐδα: Συγκλονίζει η γυναίκα που «έχασε» μωρό και σύζυγο την ίδια μέρα

«Απίστευτο αυτό που ζω»

Τι είπε η μητέρα που έχασε μέσα σε μια ημέρα, με διαφορά λίγων λεπτών, το μωρό της και τον άνδρα της / Βίντεο Mega

Τραγικές στιγμές ζει μια γυναίκα από την Πτολεμαΐδα, μετά από τον χαμό του συζύγου της και του παιδιού τους την ίδια ημέρα.

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Γυναίκα «έχασε» την ίδια μέρα σύζυγο και μωρό

Η μητέρα βρισκόταν στο νοσοκομείο από το βράδυ της Παρασκευής, όπου είχε μεταφέρει το 7,5 μηνών μωρό της. Το παιδί είχε παρουσιάσει συμπτώματα αναπνευστικής δυσχαίρειας και η κατάστασή του ήταν σοβαρή. 

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, το μωράκι κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στη μητέρα ότι το παιδί της «έφυγε», λίγα λεπτά αργότερα ενημερώθηκε και για τον θάνατο του συζύγου της. Όπως περιέγραψε η ίδια στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει ότι το αγγελούδι της δεν είναι πια στη ζωή, χτύπησε το κινητό της για να της πουν ότι και ο άνδρας της κατέληξε στο Θεαγένειο, όπου νοσηλευόταν με καρκίνο σε καλπάζουσα μορφή.

«Απίστευτο αυτό που συνέβη... Το παιδί είχε απλά μια δύσπνοια που με ανησύχησε σαν μάνα και πήγα στο ΑΧΕΠΑ. Εκεί μου είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθεί. Το πάω στο Ιπποκράτειο, γιατί είχε γίνει η γέφυρα ζωής (σ.σ. όταν γεννήθηκε τον περασμένο Ιούλιο). Και εντάξει, τι να πεις... Και την ίδια ώρα "έφυγε" και ο άνδρας μου. Ήταν καρκινοπαθής και το μάθαμε προχθές. Καλπάζουσα μορφή. Την ίδια ώρα. Την ίδια ώρα που βγήκε η γιατρός και μου είπε ότι το παιδί μου κατέληξε, χτυπούσε το κινητό μου, ότι "και ο άνδρας σου κατέληξε". Απίστευτο. Αυτό ζω», ήταν τα λόγια της μητέρας.

Η γυναίκα βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top