Στη φυλακή για τον βιασμό 13χρονου με αυτισμό - Η καταγγελία της μητέρας

Οδήγησε το αγόρι στο σπίτι του με το πρόσχημα ότι θα του χάριζε ένα πατίνι

Ζεφύρι: Συνελήφθη 42χρονος για βιασμό 13χρονου με αυτισμό- βίντεο ΕΡΤ

Στη σύλληψη ενός 42χρονου αλλοδαπού προχώρησαν οι αρχές, μετά από καταγγελία μητέρας ανηλίκου. Ο συλληφθείς, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορείται ότι βίασε 13χρονο αγόρι που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού.

Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον του παιδιού για τα πατίνια, το προσέγγισε και το οδήγησε στην οικία του, με το πρόσχημα ότι θα του χαρίσει ένα πατίνι. Εκεί το εγκλώβισε και το βίασε.

Η καταγγελία έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/2 και ο 42χρονος συνελήφθη το βράδυ της ίδιας μέρας. Ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, ωστόσο κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

 Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-2-2024, 42χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ο 42χρονος γνωρίζοντας το έντονο ενδιαφέρον του αγοριού στα πατίνια που απορρέει από τη αναπτυξιακή του δυσκολία, με το πρόσχημα να του χαρίσει ένα πατίνι, τον οδήγησε μεσημβρινές ώρες της 9-2-2024 εντός της οικίας του και προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Μετά την καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. τον ακινητοποίησαν εξωτερικά της οικίας του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top