Τροχαίο Βριλήσσια: Βίντεο από τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών θυμάτων

Η τρελή πορεία που τους στοίχισε τη ζωή

Βίντεο ντοκουμέντο από τον απεγκλωβισμό των θυμάτων του τροχαίου στα Βριλήσσια / Βίντεο Mega

Θρήνος για τα δύο νέα παιδιά στα Βριλήσσια, που βρήκαν φρικτό θάνατο μετά από τροχαίο δυστύχημα. Βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως κατέγραψε τη στιγμή που η πυροσβεστική τους απεγκλώβισε μέσα από τις λαμαρίνες.

Χαλάνδρι: Δύο νεαρά παιδιά νεκρά σε τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5 το πρωί στην οδό Αναπαύσεως. Το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 18χρονος οδηγός και η 17χρονη συνοδηγός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε διαχωριστική νησίδα, στη συνέχεια σε ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ και δύο καφάο και κατέληξε σε μάντρα οικοπέδου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν από το όχημα μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, και μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο Αττικόν.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega, καταγράφεται η προσπάθεια των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες τους οχήματος. Έκοψαν τις λαμαρίνες και στη συνέχεια ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους. Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Βίντεο από το τροχαίο στα Βριλήσσια με θύματα δύο νέα παιδιά

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο περίεγραψε: ««Άκουσα έναν κραδασμό μεγάλο. Μετά από δύο λεπτά βγήκα έξω και δυστυχώς είδα το αυτοκίνητο να είναι σε κατάσταση διπλωμένη. Το αυτοκίνητο σχεδόν είχε κοπεί στα δύο, ουσιαστικά είχε γίνει ένα κομμάτι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top