Αντ. Γιαζιτζόγλου: Το τροχαίο, ο ακρωτηριασμός & η αγάπη για τα παιδιά του

Όσα είπε στη «Ζήνα το βράδυ» για τη μέρα που του άλλαξε τη ζωή

Ο Αντώνης Γιαζιτζόγλου, πριν δύο χρόνια, είχε ένα σοβαρό τροχαίο, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια: ακρωτηριάστηκε το δεξί και τραυματίστηκε σοβαρά το αριστερό.

Πριν το τροχαίο, όπως περιέγραψε ο ίδιος στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ, είχε μια φυσιολογική ζωή, την οποία μοιραζόταν με τα παιδιά του.
Όμως μετά το τροχαίο, τα πράγματα άλλαξαν. Μέχρι να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, δεν μπορεί να παίζει με την ίδια άνεση με τα δύο του παιδιά, τον Στράτο και τη Φωτεινή, τα οποία λατρεύει.

«Στην αρχή ήταν δύσκολη, ειδικά με τον γιο μου. Με ρωτούσε πότε θα γίνω καλά... Κάναμε πολλές δραστηριότητες μαζί και αυτό τώρα του λείπει», περιέγραψε.

Αντώνης Γιαζιτζόγλου και τα παιδιά του

Η στιγμή που άλλαξε η ζωή του - Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο 

Το περιστατικό που σημάδεψε για πάντα τον Αντώνη σημειώθηκε στη Λεωφόρου Διονύσου στη Νέα Μάκρη την 1η Μαρτίου 2022.

Ο Αντώνης οδηγούσε τη μηχανή του, όταν έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα, ο οδηγος του οποίου αποφάσισε την τελευταία στιγμή να στρίψει χωρίς να βγάλει φλας. 

Ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε και προσέκρουσε σε κολώνα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ακρωτηριάστηκε το δεξί του πόδι. Υπεβλήθη σε πολλά χειρουργεία για να σωθεί το αριστερό, ενώ κόπηκαν και οι τένοντες σε τρία δάχτυλα του χεριού του. 

Αντώνης Γιαζιτζόγλου: Το Τροχαίο Που Του Άλλαξε Τη Ζωή

Νοσηλεύτηκε επί μέρες σε καταστολή στην εντατική: «Φώναζα με όλη μου τη δύναμη "Πού είναι το πόδι μου". Είχα δει στο ασθενοφόρο ότι είχε ακρωτηριαστεί, όμως μου είπαν ότι θα το κολλήσουν ξανά. Ξύπνησα μετά από 10 μέρες και έλειπε».

Ο αγώνας του Αντώνη συνεχίζεται, καθώς πρέπει να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις μέχρι να βάλει μηχανισμό στο μέλος του, ώστε να έχει τη σωστή βάδιση. Ωστόσο δεν τα παρατάει. Συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη δύσκολη καθημερινότητά του με αισιοδοξία και χιούμορ.

Αντώνης Γιαζιτζόγλου τροχαιο

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το βράδυ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top