Θεσσαλονίκη: Στραγγάλισε την κόρη του με τα χέρια -Σοκάρει η ιατροδικαστική

Πώς έγινε η δολοφονία της 42χρονης από τον πατέρα της

Με τα χέρια του στραγγάλισε ο πατέρας τη 42χρονη κόρη του που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή ο αδελφός της, μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της το απόγευμα της Τρίτης.

Θεσσαλονίκη: «Δεν άντεχα να την βλέπω στο καροτσάκι», είπε ο παιδοκτόνος

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκε η 42χρονη στη Θεσσαλονίκη. Όπως προκύπτει από τα ευρήματα, ο πατέρας της τη στραγγάλισε με τα χέρια του.

Ο 69χρονος, που επί χρόνια φρόντιζε την άρρωστη κόρη του, αφού της αφαίρεσε τη ζωή, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ψαροντούφεκο.

Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν δύο καμάκια από την κοιλιά και το στήθος. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Θεσσαλονίκη: Στραγγάλισε την κόρη του με τα χέρια του

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον πατέρα της 42χρονης

Ο 69χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και κινήθηκε η διαδικασία άσκησης ποινικής δίωξης. 

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την άρρωστη κόρη του

Θεσσαλονίκη: Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από το έγκλημα

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα στο διαμέρισμα, όπου διέμενε η 42χρονη. 

Η παθούσα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, ενώ τα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ για τις μετακινήσεις τις χρησιμοποιούσε συχνά ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, είχε σε μόνιμη βάση οικιακή βοηθό που τη φρόντιζε, ενώ κάποιες μέρες της εβδομάδας τη φρόντιζαν ο πατέρας της και ο αδελφός της.

Όσον αφορά το κίνητρο του εγκλήματος, ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι δεν άντεχε άλλο να βλέπει την κόρη του να ταλαιπωρείται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνωνμ όμως, η 42χρονη δεν έδειχνε τον τελευταίο καιρό κάποια εξάντληση, σωματική ή φυσική, λόγω της πάθησής της. «Ήταν η χαρά της ζωής» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η γυναίκα συνέχιζε κανονικά τις φυσιοθεραπείες της και σχεδίαζε - μάλιστα - τις επόμενες μέρες να επισκεφθεί ένα πάρτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top