Θεσσαλονίκη: Πατέρας έπνιξε την κόρη του - Τη βρήκε νεκρή ο αδελφός της

Η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας

Συγκλονίζει το έγκλημα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πατέρας σκότωσε την κόρη του στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Ανήκει στη μικρή Άννυ το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στο Πεδίον του Άρεως;

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ 69χρονος δολοφόνησε το απόγευμα της Τρίτης τη 42χρονη κόρη του, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στις Συκιές. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός

Βίασαν και σκότωσαν 5χρονη στο Κάνσας - Την είχαν διώξει από το σπίτι

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας από 14 ετών και ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Γείτονες ανέφεραν ότι ήταν μια γλυκύτατη γυναίκα, χαρούμενη και πρόσχαρη, που μιλούσε με όλους. Αντίθετα, ο πατέρας της περιγράφεται από γειτόνισσα ως ένας δύσκολος άνθρωπος. 

Ο φερόμενος ως παιδοκτόνος επισκεπτόταν την κόρη του δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να τη φροντίσει, ενώ η 42χρονη είχε συνεχή βοήθεια από μια οικιακή βοηθό. Οι γείτονες δεν άκουσαν κανέναν καβγά ή θόρυβο από το διαμέρισμά της. 

Νεκρή  τη βρήκε ο αδελφός της, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και στη συνέχεια πήγε στο διαμέρισμα του πατέρα του για τον ενημερώσει για τον θάνατο της κόρης του. 

Εκεί τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιά από ψαροντούφεκο και, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, ομολόγησε πως εκείνος τη σκότωσε γιατί δεν άντεχε να τη βλέπει σε αυτήν την κατάσταση.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top