Ελληνικός προορισμός είναι ανάμεσα στους έξι πιο ρομαντικούς του κόσμου!

Το top six συμπληρώνουν η Γαλλική Πολυνησία, η Σλοβενία και το Μεξικό

Η Κάρπαθος στους έξι κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς στον πλανήτη / βίντεο ΕΡΤ

Η διεθνής έκθεση τουρισμού WTM, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο είναι η αιτία που πληθαίνουν τα βρετανικά δημοσιεύματα για το υπέροχο ελληνικό νησί της Καρπάθου. Θεωρείται ως ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως!

4+1 ταξίδια που πρέπει να κάνεις στη ζωή σου!

Οι πολύ γνωστοί και βραβευμένοι instagramers, Anne και Mike Howard, οι οποίοι ταξιδεύουν και ψάχνουν τα πιο ειδυλλιακά μέρη για ζευγάρια στον κόσμο, διατηρούν το ρεκόρ «του μεγαλύτερου μήνα του μέλιτος του κόσμου» από το 2012, ενώ έχουν ήδη επισκεφθεί πάνω από 70 χώρες σε έξι ηπείρους.

Η Κάρπαθος βρίσκεται ανάμεσα στους 6 πιο ρομαντικούς προορισμούς του πλανήτη!

Οι Anne και Mike Howard ταξίδεψαν, λοιπόν, και στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, τη μαγική Κάρπαθο, την οποία κατέταξαν στους έξι πιο ρομαντικούς και βιώσιμους προορισμούς του πλανήτη, σύμφωνα με το διάσημο blog τους, Honey Trek, το οποίο εμπιστεύονται και διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια στον κόσμο.

Ποιο νησί πρωταγωνιστεί στους top προορισμούς για μήνα του μέλιτος

Η μαγική Κάρπαθος

Ποιο ελληνικό χωριό συγκαταλέγεται στα 10 ομορφότερα της Ευρώπης;

Ποια είναι τα πιο ρομαντικά μέρη του κόσμου

Εκτός από την Κάρπαθο και την Ελλάδα, στο top 6 της λίστα τους, οι Αnne και Mike Howard συμπεριέλαβαν τη Γαλλική Πολυνησία, τη Κόστα Ρίκα, το Μπουτάν, τη Σλοβενία και το Μεξικό.

Γαλλική Πολυνησία 

Κόστα Ρίκα

Mπουτάν

Σλοβενία

Μεξικό

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι μία από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες που αφορά σε ταξιδιώτες ηλικίας 50 - 65 ετών με ποιοτικά ενδιαφέροντα, όπως οι παραδόσεις και η γαστρονομία, το Silver Travel Advisor, αναφέρει πως «η Κάρπαθος εντυπωσιάζει με τις εκατοντάδες εκκλησίες και εξωτικές παραλίες, τα δεκάδες μίλια περιπατητικών διαδρομών και τη λαμπερή ηλιοφάνεια άνω των 8 μηνών».

Οι καλύτεροι προορισμοί του εξωτερικού για φθινοπωρινές αποδράσεις

Κάρπαθος

Πρόσφατα, η Κάρπαθος μετατράπηκε σε ένα μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο, καθώς «φιλοξένησε» τα γυρίσματα για διαφημιστικές φωτογραφίσεις μεγάλης διεθνούς παραγωγής τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του νησιού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top