Ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη ημέρα σχολείο και μας συγκίνησε όλους

«Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό» - Η ανάρτηση των γονιών του

Τα προηγούμενα Χριστούγεννα, ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όσους τον βοήθησαν / Βίντεο Mega

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με τον σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (νωτιαία μυική ατροφία) και πολεμά και συσπείρωσε όλη τη χώρα για να τον βοηθήσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για γονιδιακή θεραπεία, σήμερα είναι καλά και μας γεμίζει χαμόγελα και αισιοδοξία.

Η βόλτα του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ στον Λευκό Πύργο

Ο 6χρονος σήμερα Παναγιώτης Ραφαήλ είναι από χθες μαθητής της Α' Δημοτικού. Οι γονείς του μοιράστηκαν στη σελίδα τους στο Facebook φωτογραφίες του μικρού ήρωα από την πρώτη του ημέρα στο σχολείο:

«Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων, η οποία εργάστηκε με ζήλο και διαμόρφωσε καταλλήλως το χώρο ώστε να μπορεί να φοιτήσει ο γιος μας μαζί με τους συμμαθητές του! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!! Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης λέει τα νέα του στη δασκάλα του, κα Μαρία Φωτιά!!», ανέφεραν οι γονείς του στη συγκινητική τους ανάρτηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top