Θρήνος στην κηδεία του Μιχάλη - «Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;»

Φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ τον αποχαιρέτησαν με κίτρινα τριαντάφυλλα

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον Μιχάλη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου Μιχάλη, του φιλάθλου της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα από χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ομάδας του όπου είχε πάει για να πάρει εισιτήριο για τον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Tα τελευταία λεπτά του Μιχάλη - Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Συγγενείς, φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Ελευσίνα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου για να τον αποχαιρετήσουν.

Οι γονείς του, που χρειάστηκε να νοσηλευτούν και οι δύο μετά την τραγωδία, μη μπορώντας να αντέξουν τον αβάσταχτο πόνο, τον αποχαιρέτησαν με λόγια σπαρακτικά: «Η απώλεια πονάει αλλά είμαστε ήσυχοι, γιατί βρίσκεσαι ήδη δίπλα στους αγγέλους», ήταν το μήνυμά τους.

Λίγο αργότερα, όταν το φέρετρο του Μιχάλη έβγαινε από την εκκλησία για να οδηγηθεί στο νεκροταφείο, η μητέρα του δεν άντεξε και υποβασταζόμενη φώναξε: «Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;». 

Η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν

Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του ήταν στολισμένη με κιτρινόμαυρες κορδέλες, κίτρινα τριαντάφυλλα και το κασκόλ της ΑΕΚ του / Φωτογραφία Eurokinissi (Θανάσης Δημόπουλος)

Στολισμένο με το κασκόλ της ΑΕΚ το φέρετρο του Μιχάλη

Ο προαύλιος χώρος του ναού γέμισε στεφάνια με κίτρινα τριαντάφυλλα, ενώ στη νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του τοποθετήθηκε ένα μπουκέτο με κίτρινα λουλούδια, κιτρινόμαυρες κορδέλες και το κασκόλ της ΑΕΚ.

Δεκάδες στεφάνια από την ΑΕΚ και άλλες ομάδες προς τιμήν του Μιχάλη / Φωτογραφίες Eurokinissi (Θανάσης Δημόπουλος)

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη για την κηδεία 

Επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ.

Σε μήνυμά της, η οικογένεια αναφέρει: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι' αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος:  IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν  τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top