Ρόδος φωτιά: Βρετανή τουρίστρια ευχαριστεί τον «Έλληνα ήρωα» που την έσωσε

«Αν δεν ήταν αυτός θα είχαμε πεθάνει»

Ρόδος: Το «Ευχαριστώ» Τουρίστριας Σε Έλληνα Ήρωα
Στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη επιχείρηση εκκένωσης από τη φωτιά - Βίντεο αρχείου Star

Με δάκρυα στα μάτια μια Βρετανή τουρίστρια που έκανε διακοπές με την οικογένειά της στη Ρόδο, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τη φωτιά, η οποία απείλησε το ξενοδοχείο, όπου έμενε. 

 

@thesoftgirlhandbook Stranded in Rhodes during wildfires and jet2 were nowhere to be seen - no guidance, no messages or alerts. They left us for dead 💔 I was looking where I could take my daughter to feel the least pain as the fire was catching up to us 😢 unimaginable heartache. A local guy saved our life 😢💔 #rhodes #wildfire #wildfires #jet2 #jet2holidays #stranded ♬ original sound - Amy 🫶🏼

 

Κάνοντας ένα βίντεο στο TikTok η γυναίκα θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον «Έλληνα ήρωα», όπως τον αποκαλεί, ο οποίος έσωσε την ίδια και την οικογένειά της από τις φλόγες. 

Δραματική κατάσταση στη Ρόδο: Η φωτιά έφθασε στα ξενοδοχεία - 8 διακομιδές

Παράλληλα, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για την αεροπορική εταιρεία με την οποία είχαν κλείσει το πακέτο των διακοπών τους και η οποία, όπως κατήγγειλε τους εγκατέλειψε τη δύσκολη στιγμή της φωτιάς. 

«Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε, ούτε και να δούμε σωστά, οπότε αρχικά μας πήγαν σε ένα άλλο ξενοδοχείο από αυτό όπου μέναμε. Ξαφνικά όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε, το προσωπικό του ξενοδοχείου το έβαλε στα πόδια και μας είπε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο», ανέφερε στο βίντεο η Βρετανή τουρίστρια και συνέχισε:

Φωτιά στη Ρόδο: Μεγάλες αναζωπυρώσεις, εντολή εκκένωσης του χωριού Λάερμα

«Αυτό που σκεφτόμουν είναι πού θα πάω την κόρη μου για να νιώθει τον λιγότερο δυνατό πόνο, τι θα της πω και ταυτόχρονα έτρεχα για να σώσω τη ζωή της».

Όπως είπε ένας «Έλληνας ήρωας» τους έβαλε στο πίσω μέρος του φορτηγού του και τους μετέφερε σε μια παραλία, από όπου τους απεγκλώβισαν σκάφη, διαφορετικά μπορεί να μην τα είχαν καταφέρει. 

Πρωτοφανής επιχείρηση διάσωσης στη Ρόδο: Εκκενώσεις 30.000 ανθρώπων

 «Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την ευγνωμοσύνη μου για τον άνθρωπο αυτόν. Έσωσε τις ζωές μας. Γλιτώσαμε από τον θάνατο μετά από 14 ώρες χάρη σε αυτόν τον Έλληνα. Του χρωστάμε τα πάντα» είπε και πρόσθεσε πως η αεροπορική εταιρεία Jet2 «δεν κατάφερε να μας προστατεύσει ως όφειλε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top