Άγρια ληστεία στις Αχαρνές: Την έσερναν 4 άτομα στον δρόμο

55χρονη γυναίκα βίωσε τη φρίκη

Αχαρνές: Η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, έζησε τον τρόμο χθες, Κυριακή, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν επέστρεφε στο σπίτι της με λεωφορείο

Θύμα άγριας ληστείας στις Αχαρνές έπεσε μια γυναίκα 55 ετών, με τους νεαρούς ληστές να τη σέρνουν στον δρόμο για να της αρπάξουν την τσάντα.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, έζησε τον τρόμο χθες, Κυριακή, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν επέστρεφε στο σπίτι της με λεωφορείο, μια 55χρονη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών από τις Αχαρνές.     

Ίος: Η ιατροδικαστική εξέταση δίνει απαντήσεις για τον θάνατο των 2 νέων

«Μου επιτέθηκαν από πίσω, τράβηξαν το λουρί της τσάντας μου, εγώ την κράτησα αλλά έσπασαν οι κρίκοι και μου έμεινε το λουρί. Έπεσε κάτω η τσάντα, όπως έπεσα και εγώ, τη βούτηξαν και έφυγαν. Νιώθω πολύ τυχερή που δεν με χτύπησαν στο κεφάλι ή που δεν με σκοτώσανε, να χτυπήσω σε κανένα πεζοδρόμιο και να μείνω στον τόπο», δήλωσε η ίδια αποκλειστικά στο Star.

Ρόδος: «Αρνήθηκα να δουλέψω γι΄αυτόν και με ξυλοκόπησε», λέει θύμα στο Star

Οι αδίστακτοι ληστές επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα αφού απομακρύνθηκε 100 μέτρα από τη στάση του λεωφορείου που κατέβηκε.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 25χρονη έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

«Όπως έπεσα, χτύπησα στον αγκώνα, στο πόδι και στο πρόσωπο. Μου πήραν την τσάντα μου, που είχα μέσα το πορτοφόλι μου, χρήματα, το κινητό μου, τις κάρτες μου και όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα», δήλωσε η ίδια, χαρακτηρίζοντας τα λεωφορεία ως «λεωφορεία του τρόμου».

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 69χρονος που παρενόχλησε και έβρισε ανήλικες

Το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, καθώς επιβάτες και οδηγοί στις γραμμές λεωφορείων 879, 735, Α10 και Β10 καταγγέλλουν στο Star πως κινδυνεύουν καθημερινά να πέσουν θύμα κλοπής ληστείας ακόμα και μέσα στα λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια στις Αχαρνές.

Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας επιχειρηματία στη Μύκονο

«Μόλις μπούνε μέσα και ότι βρουν το αρπάζουνε, έχουν μάθει πατάνε μόνοι τους τις ασφάλειες, έτσι σταματάει το λεωφορείο και την κοπανάνε», αναφέρει οδηγός λεωφορείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top