Ναυάγιο Πύλος: Συγκλονίζει η στιγμή που βρήκε ζωντανό τον αδερφό του

Σπάραξαν στο κλάμα τα δύο αδέρφια

Βρήκε τον αδερφό του μετά το ναυάγιο ενώ πίστευε ότι ήταν νεκρός / Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (16/06)

Ένα πραγματικό θαύμα έζησε ένας άνδρας που έσπευσε στην Καλαμάτα και βρήκε ζωντανό τον αδερφό του μετά το τραγικό ναυάγιο της Πύλου. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν τα δύο αδέρφια συναντήθηκαν είναι συγκλονιστικές.

Ναυάγιο Πύλος: Βαρύτατες κατηγορίες για τους 9 Αιγύπτιους διακινητές

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έχουν σπεύσει συγγενείς των επιβατών του μοιραίου σκάφους από μέρη της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης όπου διαμένουν, από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα νέα για το ναυάγιο.

Ανάμεσά τους ο Φάρντι που στάθηκε στα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί και προσπαθούσε να αγκαλιάσει τον αδερφό του Μοχάμεντ που διασώθηκε από το πολύνεκρο ναυάγιο.

Με δάκρυα στα μάτια τα δύο αδέρφια κρατούσαν ο ένας το πρόσωπο του άλλου και αγκαλιάζονταν. Ο Φάρντι, Σύρος πρόσφυγας, ήρθε από την Ολλανδία για να ψάξει και τελικά να βρει τον 18χρονο αδερφό του Μοχάμεντ που επέβαινε στο μοιραίο αλιευτικό πλοίο που βυθίστηκε. Ο Μοχάμεντ είχε ξεκινήσει από τη Λιβύη με προορισμό την Ιταλία.

Η στιγμή που συναντιούνται στο λιμάνι της Καλαμάτας είναι σπαρακτική.

Ναυάγιο Πύλος: Συγκλονίζει η στιγμή που βρήκε ζωντανό τον αδερφό του

Οι δυο τους κλαίνε αγκαλιασμένοι με τον επιζώντα να ξεσπά σε λυγμούς μετά τα όσα έχει ζήσει και τον αδερφό του να προσπαθεί να του δώσει κουράγιο. 

Πύλος: 9 συλλήψεις για το ναυάγιο - «Έδωσαν 5.000 για έναν γρήγορο θάνατο»

Συνολικά 68 άτομα μεταφέρονται αυτή τη στιγμή από την Καλαμάτα προς τη δομή της Μαλακάσας, ανάμεσα τους και κάποιοι ανήλικοι που θα μεταφερθούν αρχικά στη Μαλακάσα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης και στη συνέχεια θα μεταβούν σε δομές ανηλίκων.

Λίγο μετά τις 08:30 οι μετανάστες, όλοι ηλικίας από 16-40 ετών άρχισαν να επιβιβάζονται στα λεωφορεία. Νωρίτερα είχαν βγει έξω από τον χώρο που είχε διαμορφωθεί και διέμεναν κρατώντας σε σακούλες όσα προσωπικά τους αντικείμενα κατάφεραν να περισώσουν μετά το ναυάγιο και περίμεναν να δώσουν τα στοιχεία τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top