Είδε τον πατέρα της να κυνηγά και να πυροβολεί με καραμπίνα τη μητέρα της

Η κοπέλα εξετάστηκε στις Πανελλαδικές για τη βία κατά των γυναικών

Τρία χρόνια μετά το φρικτό έγκλημα στη Μάνη που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η κόρη της άτυχης Βαλάντως, μιλά και συγκλονίζει στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».


Μάνη: Συγκλονίζει Η Αδερφή Της 44χρονης Που Δολοφονήθηκε - Video

H Bαλάντω έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της. Το έγκλημα έγινε ένα βράδυ Νοεμβρίου του 2020 μπροστά στα μάτια της 16χρονης τότε κόρης του ζευγαριού που βρισκόταν στο σπίτι. 

Ο δράστης με την καραμπίνα άρχισε να κυνηγάει την άτυχη γυναίκα. Την πυροβόλησε μια φορά, αλλά αστόχησε.

Η 44χρονη άρχισε να τρέχει για να σωθεί ενώ, εκείνος την ακολούθησε, την πυροβόλησε ξανά και την τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι. 

έγκλημα στη Μάνη που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η άτυχη Βαλάντω που βρήκε τραγικό θάνατο από τον ίδιο της τον σύζυγο / Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο δράστης με τη σύζυγό του είχαν πολλά προβλήματα στον πολυετή γάμο τους. Τα προβλήματα αυτά όμως το θύμα δεν τα είχε εκμυστηρευτεί ποτέ. Μόλις δέκα μέρες πριν από τη δολοφονία της, πήρε την απόφαση και μίλησε στην αδερφή της για το μαρτύριο που περνούσε - για τους καβγάδες και για τη βιαιότητα που βίωνε από πλευράς του συζύγου της.

Όπως κατέθεσε τότε το κορίτσι στην αστυνομία είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ των γονιών της.

Μπροστά στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν, ο 44χρονος είχε δηλώσει συντετριμμένος και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως θόλωσε το μυαλό του μετά τον καβγά και ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επί είκοσι χρόνια. 

Για το αποτρόπαιο έγκλημα ο δράστης καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ενώ για την οπλοφορία και την οπλοχρησία του επιβλήθηκε επιπλέον ποινή φυλάκισης 18 μηνών καθώς και χρηματικό πρόστιμο.

Μάνη: Συγκλονίζει η κόρη της άτυχης Βαλάντως

Συγκλονίζει για το δράμα που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι η κόρη της άτυχης Βαλάντως μιλώντας στη Ρία Τσοχαντάρη και τις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάνη: Συγκλονίζει η κόρη της άτυχης Βαλάντως

 Η κόρη της άτυχης Βαλάντως άνοιξε την καρδιά της στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μάνη: Κυνηγούσε τη σύζυγό του για να τη σκοτώσει μέσα στο σπίτι τους

Αυτός ο άνθρωπος πλέον για μένα δεν υπάρχει, αν με ρωτήσει κάποιος θα πω δεν έχω γονείς. Έχει πεθάνει για μένα.

«Απο μικρή έβλεπα σκηνές να χτυπάει τη μαμά, να μας φωνάζει... Μάλιστα εμένα με είχε χτυπήσει με σκουπόξυλο» λέει στην κάμερα της εκπομπής το νεαρό κορίτσι. 

Τραγική ειρωνία, η κόρη του θύματος εξετάστηκε στις Πανελλαδικές στην Έκθεση σε θέμα για την έμφυλη βία. Ένα θέμα που δυστυχώς το είχε βιώσει μέσα στο ίδιο της το σπίτι με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η νεαρή κοπέλα σχολίασε μάλιστα και το γεγονός ότι ο πιλότος που δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά κλήθηκε κι εκείνος να γράψει στις Πανελλαδικές για το θέμα της βίας κατά των γυναικών.

Σε ερώτηση τι θα έλεγε στον δολοφόνο της μητέρας της και στον δολοφόνο της Καρολάιν, η κοπέλα ξεκαθάρισε πως αν τους είχε απέναντί της θα τους έλεγε πως «τα σκουπίδια είναι πολύ πολυτιμότερα από εσάς. Δεν αξίζετε τίποτα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top