Μάνη: Κυνηγούσε τη σύζυγό του για να τη σκοτώσει μέσα στο σπίτι τους

Όπλα και ψυχοφάρμακα βρέθηκαν μέσα στο κολαστήριο της 44χρονης

Όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 44χρονης από τον σύζυγό της στη Μάνη, που αναφέρονται στη δικογραφία του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης. 

Ο 44χρονος απολογήθηκε ενώπιων του ανακριτή Γυθείου αργά το απόγευμα της Παρασκευής και προφυλακίστηκε το Σάββατο με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. 

Μάνη: Σοκάρει η κατάθεση της 16χρονης - «Είδα τη μαμά μου στο πάτωμα...»

Σύμφωνα με τη δικογραφία που δημοσιεύει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», ο συζυγοκτόνος φαίνεται πως κυνήγησε τη σύζυγό του δύο φορές για να τη σκοτώσει, μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, κρατώντας μια επαναληπτική καραμπίνα, τύπου Baretta, που είχε στην κατοχή του. 

Στη συνέχεια διατήρησε την ψυχραιμία του και πριν παραδοθεί στους αστυνομικούς έπλυνε το σώμα του από τα αίματα της συζύγου του και φόρεσε πάλι το αιματοβαμμένο πουκάμισό του.

Έγκλημα στη Μάνη: «Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα, να λυτρωθείτε εσείς»

Όπως αναφέρει η δικογραφία, ο δράστης μετά από λογομαχία με τη σύζυγό του μπήκε μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους με την καραμπίνα και άρχισε να την κυνηγάει. Την πυροβόλησε μια φορά, αλλά αστόχησε. Η γυναίκα άρχισε να τρέχει για να σωθεί μαζί με την κόρη της, εκείνος την ακολούθησε, την πυροβόλησε ξανά και την τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι. 

Από την αυτοψία που διενήργησαν οι αστυνομικοί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένας κάλυκας, η καραμπίνα με την οποία δολοφόνησε τη σύζυγό του, τέσσερα χάπια Lexotanil και 30 χάπια Xanax, τα οποία φαίνεται πως χρησιμοποιούσε ο δράστης σε τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια. 

Μάνη: Σε κατάσταση σοκ η 16χρονη κόρη του ζευγαριού-Κηδεύτηκε η μητέρα της

Βρέθηκε επίσης μέσα σε μία θήκη ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο μάρκας BAYKAL, το οποίο είχε κρύψει ο δράστης πίσω από τον καλόγερο ρούχων. 

Τι υποστήριξε ο συζυγοκτόνος στην απολογία του

Μπροστά στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν, ο 44χρονος δήλωσε συντετριμμένος γι’ αυτό που έγινε. Ισχυρίστηκε ότι θόλωσε το μυαλό του μετά τον καβγά και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εδώ και είκοσι χρόνια. 

Φόνος στη Μάνη: Ένα μήνυμα στο κινητό πυροδότησε τη ζήλεια του

«Δεν θυμάμαι τι έγινε χθες. Διότι δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα, η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ στην φυλακή. Τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν σε καθημερινή βάση χωρίς να είμαι επιθετικός Τίποτα άλλο δεν έχω να πω», υποστήριξε ο 44χρονος άνδρας. 

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης του ζευγαριού που βρισκόταν στο σπίτι. 

Έγκλημα Μάνη: Ένας καυγάς όπλισε το χέρι του φερόμενου συζυγοκτόνου

Όπως κατέθεσε το κορίτσι στην αστυνομία είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ των γονιών της, ενώ ο αδελφός της απουσίαζε από το σπίτι.

Σχεδόν κανείς δεν γνώριζε τι γινόταν μέσα στο σπίτι τους, καθώς η 44χρονη δε μιλούσε για όσα περνούσε. Δέκα μέρες όμως πριν το έγκλημα η γυναίκα μίλησε στην οικογένεια της και τους διηγήθηκε την ιστορία της και το πώς κατάφερε να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά.

Μάνη: Η 16χρονη κόρη προσπάθησε να πάρει την καραμπίνα από τον πατέρα της

Δυστυχώς όμως κανείς δεν κατάφερε να τη βοηθήσει και να την προστατέψει από το δολοφονικό μένος του συζύγου της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top