Πέθανε η Νίκη, το σκελετωμένο και αλυσοδεμένο σκυλί που βρέθηκε στη Ζαχάρω

Το μικρό σκυλάκι δεν άντεξε παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων

Σοκάρουν τα περιστατικά κακοποίησης ζώων - Βίντεο δείχνει ανήλικο να κακοποιεί σκυλάκια / Δελτίο ειδήσεων Star

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση ότι η Νίκη, το μικρό σκυλάκι που είχε βρεθεί αλυσοδεμένο και σκελετωμένο από την ασιτία στη Ζαχάρω Ηλείας, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων.


Βίντεο Σοκ Με Ηλικιωμένο Που Κακοποιούσε Τον Σκύλο Του - Video

Την είδηση έκανε γνωστή η Φιλοζωϊκή Κρεστένων με ένα συγκινητικό κείμενο, σημειώνοντας πως αισθάνονται θλίψη που δεν βρήκαν το άτυχο ζώο νωρίτερα ώστε να μπορέσει να επιβιώσει.

«Τα τελευταία λεπτά γράφουμε σβήνουμε...δεν ξέρουμε πως να το πούμε...έχουμε όλοι παγώσει. Η Νίκη έφυγε. Σταμάτησε η καρδούλα της. Η Νίκη έφυγε. Δεν άντεξε το κορμάκι της. Δεν άντεξε. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Το πάλεψαν. Αλλά δυστυχώς την βρήκαμε αργά. Δεν προλάβαμε. Αν το ξέραμε λίγο πιο νωρίς...αν...αν...αν. Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η Νίκη μας πέθανε σήμερα το πρωί» αναφέρει η Φιλοζωϊκή Κρεστένων.

Ηλεία: Πέθανε η Νίκη, το σκελετωμένο και αλυσοδεμένο boxer στη Ζαχάρω

Και συνεχίζει: «Συγνώμη κοριτσάκι μου που δεν σε βρήκαμε νωρίτερα. Συγνώμη για το είδος μας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτά τα μάτια που μας σκλάβωσαν από την πρώτη μέρα δεν θα τα ξαναδούμε. Πάλεψες για να ζήσεις αλλά πλέον ήταν πολύ αργά. Πετα αγάπη μου στα λιβάδια ελεύθερη πλέον χωρίς δεσμά σε ένα μέρος καλύτερο από το δικό μας όπως σου αξίζει».

Ευχαρίστησαν επίσης τους κτηνιάτρους που έδωσαν αγώνα για να την σώσουν, αλλά και όσους βοήθησαν αυτές τις μέρες. «Η Νίκη μπορεί να μην τα κατάφερε αλλά σίγουρα έζησε τις τελευταίες μέρες της νιώθοντας αγάπη, στοργή. Το ανθρώπινο χάδι», γράφουν.

Τέλος, η ανάρτηση καταλήγει: «Το μόνο που θέλουμε να ζητήσουμε, να σας παρακαλέσουμε: Όχι κατάρες, όχι άσχημα λόγια. Ας γίνει αυτό η αφορμή να αντιδράσουμε όλοι στην κακοποίηση. Τραβήξτε φωτογραφίες, video, καλέστε το 100 και ενημερώστε τα κεντρικά της αστυνομίας. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάντια. Για την Νίκη».

Το άτυχο σκυλί είχε βρεθεί στη Ζαχάρω ακριβώς απέναντι από την παραλία της περιοχής με χοντρή αλυσίδα.

«Για την ακρίβεια ένα δείγμα σκυλιού καθώς το ζώο είναι κυριολεκτικά κόκκαλα και δέρμα. Όταν το σηκώσαμε για να το πάρουμε η αλυσίδα του ήταν πιο βαριά από το ίδιο το σκυλί. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και αυτή τη στιγμή είμαστε στο τμήμα» ανέφερε τότε η Φιλοζωική.

Ηλεία: Πέθανε η Νίκη, το σκελετωμένο και αλυσοδεμένο boxer στη Ζαχάρω

Ηλεία: Πέθανε η Νίκη, το σκελετωμένο και αλυσοδεμένο boxer στη Ζαχάρω

Το σκυλί ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο «και δεν είμαστε σίγουροι αν θα τα καταφέρει καθώς είναι ένα βήμα πριν το κώμα. Είμαστε στον δρόμο για τον κτηνίατρο και θα σας ενημερώσουμε», ανέφερε τότε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top