Τουρίστες παρασύρθηκαν από τα ρεύματα - Από την Κίμωλο βρέθηκαν στη Μήλο!

Βγήκαν για βόλτα με βοηθητική λέμβο σκάφους και χάλασε η μηχανή

Κίμωλος: Τουρίστες Παρασύρθηκαν Και Βρέθηκαν Στη Μήλο

Στιγμές αγωνίας και τρόμου πέρασαν δύο τουρίστες, που επέβαιναν σε σκάφος και αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στα νερά του Αιγαίου με τη βοηθητική λέμβο.

Το σκάφος είχε αγκυροβολήσει στην Κίμωλο και εν τέλει οι δύο τουρίστες βρέθηκαν σε παραλία της Μήλου, καθώς χάλασε η μηχανή της βοηθητικής λέμβου και παρασύρθηκαν από τα ρεύματα. Ευτυχώς οι δυο τουρίστες είναι καλά στην υγεία τους.

Γύθειο: Βυθίστηκε σκάφος που «χτυπήθηκε» από την κακοκαιρία

Όλα έγιναν χθες το βράδυ, όταν ο κυβερνήτης ενοικιαζόμενου σκάφους με σημαία Γαλλίας ενημέρωσε την Λιμενική Αρχή Μήλου ότι δυο από τους επιβάτες είχαν βγει βόλτα με λέμβο στη θαλάσσια περιοχή «Μπονάτσα» της Κιμώλου, αλλά από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και τρία σκάφη του Λιμενικού και άλλα τρία ιδιωτικά σκάφη ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η αγωνία έλαβε γρήγορα τέλος καθώς, οι δυο αγνοούμενοι εμφανίστηκαν μόνοι τους στο Λιμεναρχείο Μήλου. Εκεί είπαν ότι είχαν βγει για βαρκάδα σε θαλάσσια περιοχή νότια της Κιμώλου, αλλά η μηχανή της λέμβου τους χάλασε και έμειναν ακυβέρνητοι δίχως δυνατότητα επικοινωνίας. Τελικά κατάφεραν να προσεγγίσουν την παραλία Βούδια της Μήλου, βγήκαν στην ακτή και αμέσως μετά πήγαν στη Λιμενική Αρχή Μήλου και ενημέρωσαν για την περιπέτειά τους.

Οι δυο τουρίστες ήταν καλά στην υγεία τους, αλλά μεταφέρθηκαν προληπτικά με περιπολικό όχημα Λιμενικού στο Κέντρο Υγείας Μήλου, όπου τους έγιναν κάποιες εξετάσεις και έφυγαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top