Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για 57χρονο που βίαζε την εγγονή του γείτονά του

Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια κάθειρξης

Σε 7 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή καταδικάστηκε άνδρας για τον βιασμό της μικρής εγγονής του γείτονά του / Αλήθειες με τη Ζήνα

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο άνδρας που το 2018 είχε κατηγορηθεί για βιασμό σε βάρος της εγγονής του γείτονά του. Καταδικάστηκε στο Εφετείο σε επτά χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή.

Φρίκη για 17χρονη:«Πρώτα την παρακαλούσε να γυρίσει και μετά την απειλούσε»

Το κοριτσάκι ήταν στην τρυφερή ηλικία των 4,5 ετών όταν ο 57χρονος τότε δράστης άρχισε τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση. 

Επί πέντε χρόνια ήταν ελεύθερος υπό τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει στα 25 μέτρα.

Αυτό σημαίνει ότι κυκλοφορούσε και πήγαινε κανονικά στις δουλειές του. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει συχνά οπτική επαφή της οικογένειας με τον βιαστή του παιδιού, όπως λέει ο πατέρας του κοριτσιού αποκλειστικά στις Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Στρατή Λημνιό.

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 60χρονος που το 2018 είχε κατηγορηθεί για βιασμό σε βάρος της εγγονής του γείτονά του

«Και μόνο που μπήκε στη φυλακή είναι μια δικαίωση για εμάς, τη στιγμή που κυκλοφορούσε τόσα χρόνια ελεύθερος» λέει ο πατέρας και αναφέρεται στον μεγάλο αγώνα που δίνουν όλα αυτά τα χρόνια για την ψυχολογική στήριξη του παιδιού. Κρούει μάλιστα τον κώδωνα του κινδύνου προς τους γονείς προτρέποντάς τους να «έχουν ανοιχτά τα μάτια τους» και να είναι επιφυλακτικοί ακόμη και με το φιλικό περιβάλλον και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του βιαστή στον Άγιο Παντελεήμονα

Το χρονικό της κακοποίησης

To κοριτσάκι έμενε με τον παππού και τη γιαγιά κάθε καλοκαίρι καθώς οι γονείς της εργάζονταν και δεν μπορούσαν να τη φροντίζουν.

Ο γείτονας είχε καθημερινή επαφή με την οικογένεια και κανείς δεν τον υποπτεύθηκε όταν καλούσε τη μικρή στο σπίτι του για να «παίξει μαζί της» και να της δώσει μικροδωράκια και γλυκά.

'Εριχνε σε λήθαργο τα παιδιά της συντρόφου του και τα βίαζε

Σοκάρουν όσα είπε η ξαδέλφη του κοριτσιού για όσα της εξομολογήθηκε η μικρή.

«Κάθησαν στο σαλόνι και ο γείτονας της είπε να βγάλει τα ρούχα της. Φοβήθηκε πολύ αλλά δεν είπε τίποτα. Μετά την πήρε από το χέρι και την πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν μπορούσε να φωνάξει γιατί της έκλεινε το στόμα. Τη έλεγε πως παίζουν παιχνίδι αλλά η ίδια ήξερε ότι αυτά δεν είναι παιχνίδι. Όταν γύρισε σπίτι τα εκμυστηρεύτηκε όλα στη μαμά της, ζητώντας να φύγει αυτός από το σπίτι».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top